Harry és Meghan

Nem valószínű, hogy Harry és Meghan a királyi családdal lesz Károly koronázása után

2023 május 6-án lép trónra hivatalosan Károly király, a ceremónia körüli pletykák pedig lázban tartják a világot, amelynek legfőbb kiváltó oka általában Meghan és Harry. Most sokakat az foglalkoztatja, vajon Sussexék jelen lesznek-e, ha pedig igen, akkor milyen társaságban.


Károly trónra lépésének alkalmából Windsorban egy nagyszabású koncertet rendeznek, ahol számos ismert ember lép majd fel, valamint egy koronázási ebédet is tartanak, amelynek keretében a lakosságot arra ösztönzik, hogy önkéntesként segítsenek az utcai partikban és ünnepségeken országszerte.

Ez is érdekelhet: Minden, amit Károly koronázásról eddig tudunk

Minden nagyszabású királyi esemény egyik legnépszerűbb pillanata, amikor a család tagjai összegyűlnek a Buckingham-palota erkélyén, ám Harry herceg nemrég megjelent Spare című memoárja miatt sokakban felmerült a kérdés: a sussexi herceg vajon látható lesz-e az eseményen?

Az eseményre 2023. május 6-án kerül sor, ami történetesen fiuk, Archie negyedik születésnapja is lesz, de a családi feszültségek miatt még nem erősítették meg, hogy Harry és Meghan részt vesznek-e az eseményen.


A királynő tavaly nyári platina jubileumán csak a királyi család dolgozó tagjai jelentek meg a palota erkélyén, vagyis a monarchiáról való lemondásuk után Sussexék nem.

Károly valószínűleg követni fogja a példáját, és megtartja a dolgozó királyi családtagok számára fenntartott erkélyhelyeket, annak ellenére, hogy Harry a fia:

Harry herceg és Meghan Markle valószínűleg nem csatlakozik a királyi családhoz, akik a Buckingham-palotában jelennek meg a ceremónia után, mivel András herceg mellett ők már nem látnak el hivatalos feladatokat.

A tavaly év végén megjelent Netflix-sorozatuk, a Harry & Meghan, valamint a herceg memoárja után sokan teljesen jogosan kérdőjelezik meg, hogy egyáltalán részt vesznek-e az eseményen. Amikor Tom Bradby újságíró egy ITV-interjúban közvetlenül megkérdezte, hogy ott lesz-e, Harry a következőket mondta:

Sok minden történhet addig. De tudod, az ajtó mindig nyitva áll. A labda az ő térfelükön van. Sok mindent meg kell beszélni, és nagyon remélem, hogy le tudnak és, hogy hajlandóak leülni és beszélni róla, mert sok minden történt hat év alatt.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk