Meghan Markle és Harry herceg.
Getty Images

Még be sem fejeztük az előzőt, máris jön a következő: minden, amit Harryék új produkciójáról tudni lehet

Ha már végignézted Harry herceg és Meghan Markle Netflix-dokumentumfilm-sorozatát, akkor biztosan izgatott vagy amiatt, hogy a párnak hamarosan újabb műsora lesz látható a streaming óriás felületén.


Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban egy hatalmas Netflix-szerződést írt alá filmek és tévéműsorok készítésére, amely okán a pár a hírek szerint 100 millió dollárt (körülbelül 40 milliárd forint) kap – és a szóban forgó tévésorozat, amelynek Harry és Markle lesznek a házigazdái és executive producerei – ennek a megállapodásnak a része.

A Live to Lead (Élj, hogy vezess) című, hétrészes sorozatban – amely december 31-én kerül adásba – Harry herceg és Meghan a világ leghíresebb vezetőinek karrierjét fogják megvizsgálni, köztük Nelson Mandela volt dél-afrikai elnök, Ruth Bader Ginsburg néhai amerikai legfelsőbb bírósági bíró és Greta Thunberg klímaváltozási aktivista életét.

Ez is érdekelhet: Különös utalás lehet Harryék frissen közzétett karácsonyi üdvözlőkártyáján

A Netflix leírása szerint a sorozatban „rendkívüli vezetők reflektálnak az örökségükre, és megosztják a bátorság, az együttérzés, az alázat, a remény és a nagylelkűség üzeneteit".

A Nelson Mandela hivatalos Instagram-oldalán jelentették be a sorozatot, egy képet posztolva és ezt írva:

A Nelson Mandela Alapítvány büszkén jelenti be, hogy a Blackwell & Ruth és az Archewell Productions együttműködésével egy új Netflix-sorozatot indít a hatékony vezetésről.

A trailerben Harry és Meghan is azt mondja, hogy a dokumentumfilmet Nelson Mandela inspirálta, a pár az ő szavait idézi:

Az életben nem pusztán az számít, hogy éltünk. Az határozza meg az életünk jelentőségét, hogy milyen változást hoztunk mások életébe.

Sussexék azt is elmondják a trailerben, hogy a produkció olyan emberekről szól, akik bátor döntéseket hoztak, hogy harcoljanak a változásért, és hogy vezetőkké váljanak. És azért, hogy inspirációt adjanak a többieknek, hogy éljenek, hogy vezessenek.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk