Harry herceg és Meghan Markle.
Getty Images

Különös utalás lehet Harryék frissen közzétett karácsonyi üdvözlőkártyáján

Sussexék kiadták az ünnepi üdvözlőlapjukat – és a rajongók úgy gondolják, hogy ezzel egyfajta üzenetet próbálnak küldeni.


Sűrű volt a decemberi hónap Sussex hercege és hercegnéje számára, miután megjelent a várva várt Netflix-dokumentumfilmjük, a Harry & Meghan, amelyre a rajongók és a média vegyes reakciókat adott. Ez volt azonban az első alkalom, hogy a saját szavaikkal mondhattál el a történetüket.

Harry és Meghan karácsonyi üdvözlőlapján egy fekete-fehér kép látható a párról, amely e hónapban a Robert F Kennedy Emberi Jogi Díj átadásán készült, valamint egy üzenet tőlük és a vállalkozásaiktól.

Ahelyett, hogy új képeket készíttettek volna magukról– ahogy Katalin és Vilmos tette a karácsonyi kártyájukhoz – a pár úgy döntött, hogy egy eddig is nyilvános fotót használtak az alábbi üzenettel együtt:

A családunktól a tiéteknek, és a The Archewell Foundation, Archewell Audio és Archewell Productions csapataink nevében egészséget, békét és nagyon boldog új évet kívánunk nektek!

Ez is érdekelhet: Harry herceg szerint Vilmos rettentő ijesztő módon viselkedett vele

A kártyát „Harry herceg és Meghan hercegné", valamint királyi címükkel „Sussex hercege és hercegnéje" írták alá. A királyi címek körüli viták a dokumentumfilmjük megjelenése után élénkültek fel, amelyben Harry elmondta, hogy engedélyt kért az apjától, hogy elköltözhessen, és hajlandó lett volna lemondani bármilyen címről, ha ez azt jelentette volna, hogy elhagyhatja az Egyesült Királyságot.

A jelenet során Harry azt állítja, hogy felajánlotta apjának, az akkori Károly hercegnek, hogy lemond a címeiről egy ajánlatban, amelynek részleteit később a The Times című lapban tették közzé. A herceg így nyilatkozott az esetről:

Világossá vált, hogy az intézmény kiszivárogtatta azt a tényt, hogy vissza fogunk költözni Kanadába, és ennek a történetnek a legfontosabb része, amely tudatosította bennem, hogy az apám és köztem lévő levél tartalma kiszivárgott, az volt, hogy hajlandóak lettünk volna lemondani a sussexi címeinkről. Ez volt az adu ász. Úgy éreztem: >> Hűha, mintha a történetünket, az életünket szó szerint kirántották volna alólunk <<.

Néhány királyi rajongó és szakértő azt állította, hogy a címük feltüntetése a karácsonyi üdvözlőlapon arra utalhat, hogy meg kívánják tartani azt.

Szakértők szerint a királyi család valószínűleg „kétségbeesett" a dokumentumfilm miatt, amelyben Harry azt állította, hogy a színfalak mögött „intézményes gázolás" folyik, és hogy szívesen hazudnak, hogy megvédjék bátyját, Vilmos herceget.

Meghan Markle azt is elmondta, hogy „a farkasok elé dobták", amikor a paparazzókról volt szó, és a hercegné sérelmezte, hogy a királyi család egyáltalán nem avatkozott közbe.

A palota egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a dokumentumfilmben elhangzott állításokat.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk