Harry herceg és Meghan Markle.
Shutterstock

Frissítették a királyi család trónutódlási listáját – vajon Harry és Meghan gyermekei felkerülnek?

Harry és Meghan kapcsolata a királyi családdal az elmúlt években megromlott, ez pedig úgy tűnt eddig hatással volt a gyermekeinek címeire és a trónutódlásra.


Harry és Meghan gyerekeinek címei különösen nagy port kavartak az elmúlt időszakban, mivel a két kisgyermek korábban „Master" és „Miss" néven szerepelt a királyi család örökösödési listáján. Károly király trónra lépése óta azonban megváltozott az öröklési sor, és Archie és Lilibet most már technikailag herceg és hercegnő.

Ezen a héten Sussex hercegének és hercegnéjének szóvivője megerősítette, hogy Lilibet egy meghitt ceremónia keretében keresztelték meg Montecito otthonukban.

A hivatalos cím használata nem meglepő módon nagy port kavart, és ezt követte ma reggel egy hivatalos frissítés a királyi család honlapján, amely megváltoztatta Archie és Lilibet nevét a hercegi és hercegnői címekkel.

Most Archie Harrison sussexi herceg és Lilibet Diána sussexi hercegnő néven szerepelnek, és a trónöröklési sorban a 6. és 7. helyen állnak. Előttük pedig Vilmos herceg, György walesi herceg, Sarolta walesi hercegnő, Lajos walesi herceg, valamint édesapjuk, Sussex hercege áll.

(Marie Claire)

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk