meghan markle és harry herceg
Getty Images

Harry herceget többen is figyelmeztették, hogy ne vegye el Meghan Markle-t

Harry herceget és Meghan Markle-t nem kevés kritika érte az évek során, különösen azután, hogy 2020-ban kiléptek a királyi családból. De az ismerkedésük idején sem volt minden zökkenőmentes.


A párt jelentéktelennek bélyegezték, kegyetlen beceneveket kaptak, míg Harry állítólag évek óta – már az Oprah Winfrey-interjú előtt is – folyamatos viszályban áll testvérével, Vilmos herceggel.

Sussex hercegének és hercegnéjének kapcsolatát már jóval azelőtt is kóstolgatták, mielőtt összeházasodtak volna, és közös gyermekeik születtek volna. Egy királyi szakértő szerint néhai édesanyja, Diána hercegné testvérei próbálták lebeszélni Harryt a színésznőről. Charles Spencer, és a nővérei Sarah McCorquodale és Jane Fellowes bárónő, nem igazán voltak elragadtatva Meghantól.

Amikor a herceg bemutatta Meghant Diána két nővérének, Jane-nek és Sarah-nak, valamint legjobb barátnőjének, Julia Samuelnek, remélte, hogy barátai hasonlóságot látnak édesanyja és menyasszonya között.

Harry barátnőjéhez fűzött nagy reményeit azonban nem osztották a rokonai úgy, ahogyan azt remélte. Senki sem értett egyet azzal, hogy az ő sebezhető édesanyjának bármi köze lenne újdonsült párjához. Ami pedig még kellemetlenebb az az, hogy úgy gondolták, Meghan egyáltalán nem illik bele a királyi családba.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk