harry herceg és meghan markle
GettyImages

Úgy tűnik, Netflix-sorozat készül Harry herceg és Meghan Markle amerikai életéről

Az év végére tervezik a premiert.


Amióta Harry herceg és Meghan Markle Kaliforniába költözött, folyamatosan érkeznek a hírek közelgő projektjeikről. A legújabb pedig talán az eddigi legizgalmasabb.

Információk szerint a királyi párról készül egy dokumentumsorozat, amelyet a Netflix fog sugározni.

Harry és Meghan még 2020-ban, a királyi családból való távozásuk után többéves szerződést kötöttek a streamingszolgáltatóval, amely a pletykák szerint akár 240 millió dollárt is érhet. Bár Meghan animációs sorozatát, a Pearl-t nemrégiben ejtette a Netflix, még mindig vannak projektek a királyi duóval.

A múlt hónapban a Netflix kamerái követték a párost a hollandiai Invictus Játékokon töltött idejük alatt. A felvételeket pedig a Heart of Invictus című produkció számára rögzítették.

Azt is tudni lehet, hogy Harryéket egy stáb követte tavaly szeptemberben New York-i útjuk során. Így ezek, valamint kaliforniai otthonukban készült kulisszák mögötti felvételek a készülő dokumentumsorozat részét képezik majd.

A premier még kérdéses, de a Netflix állítólag az év végéig szeretné leadni a sorozatot, hogy az Harry herceg memoárjaihoz kapcsolódjon.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk