Károly és Harry.
Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Harry már találkozna az apjával, de Károly épp túl „elfoglalt"

Mivel a király koronázása egyre közelebb van, sok királyi rajongó azon tűnődik, hogy Harry és Meghan visszatérnek-e az Egyesült Királyságba a történelmi eseményre, amelyre májusban kerül sor. Bár a pár megerősítette, hogy a királyi család meghívta őket, még nem jelentették be, hogy részt vesznek-e a rendezvényen.


Harry a héten bejelentés nélküli látogatást tett az Egyesült Királyságban, hogy részt vegyen egy bírósági meghallgatáson, amely az Associated Newspapers Limited, a Daily Mail kiadója ellen indított adatvédelmi perrel kapcsolatos.

Elton John, Liz Hurley, Sadie Frost és Doreen Lawrence mellett a herceg hétfőn megjelent a High Court előtt, ahol a csoport „a magánélet súlyos megsértésével" vádolja a kiadót.

Ez is érdekelhet: Az egyik legnagyobb szövetségesük is magára hagyta Harryéket?

Ez az első alkalom, hogy a herceg II. Erzsébet királynő 2022. szeptemberében bekövetkezett halála óta az Egyesült Királyságba látogatott.

Úgy tűnik azonban, hogy utazása során a királyi család egyik tagjával sem fog találkozni, mivel az uralkodó állítólag azt mondta fiának, hogy „elfoglalt".

Károly király jelenleg a gloucestershire-i Highgrove-ban dolgozik, és szerdán repül Németországba egy háromnapos állami látogatás keretében. A walesi herceg és hercegné állítólag szintén távol van, mivel három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg jelenleg a húsvéti szünetüket töltik.

A herceghez közel álló források szerint Harry „felvette a kapcsolatot" a királlyal, hogy tudassa vele, hogy visszatér, de azt a tájékoztatást kapta, hogy az uralkodó „elfoglalt" – írja a Telegraph.

Egyelőre nem tudni, hogy a sussexi herceg mikor tér vissza az Egyesült Államokba, vagy hogy hat hét múlva, Károly koronázásán részt vesz-e.

Forrás: Marie Claire UK

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk