Károly király és Harry herceg
Fotó: Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Már a testbeszéde is arról árulkodik, hogy Harrynek esze ágában sincs hazamenni

Egy testbeszéd-szakértő szerint Harry herceg egy jó ideig nem fog visszatérni az Egyesült Királyságba.


A sussexi herceg meghívást kapott apja májusi koronázására feleségével, Meghan Markle-lel együtt – de a pár még nem erősítette meg a részvételüket.

Darren Stanton testbeszéd-szakértő így nyilatkozott a helyzetről:

Harry testbeszédéből és általános viselkedéséből ítélve nem hiszem, hogy belátható időn belül visszatérne az Egyesült Királyságba. Nyilvánvalóan megtalálta a helyét Amerikában, ahol őszintén boldognak és elégedettnek érzi magát (..).

Harry nemrég Dr. Máté Gábornak azt nyilatkozta, hogy mindig is másnak érezte magát, mint a családja, mondván, hogy „megrekedt abban a világban".

Ez is érdekelhet: Továbbra sem valószínű, hogy Harry és Meghan gyerekei királyi címeket kapnak

A Betfair Casino-nak adott interjújában Stanton kifejtette, hogy a kétgyermekes apuka „más embernek" tűnik, mióta az Államokba költözött, és állítása szerint nőtt az önbizalma. Azt is kiemelte, ahogy Harry arca „felragyogott", amikor Meghanról beszélt a magyar származású orvosnak.

Meghan és Harry szóvivője nemrég megerősítette, hogy a pár meghívást kapott Károly király koronázására:

Megerősíthetem, hogy a herceg nemrég kapott levelet Őfelsége hivatalától a koronázással kapcsolatban. Azonnali döntést arról, hogy a herceg és a hercegné részt vesz-e a koronázáson, egyelőre nem közlünk.

A hírek szerint Sussex hercege nem tartotta a kapcsolatot bátyjával, Vilmossal illetve az apjával, Károly királlyal, mióta megjelent a vitatott memoárja, a Tartalék.

Egy, családhoz közel álló hölgy, Victoria Hervey szerint Harry közel áll ahhoz, hogy „száműzzék" a családjából, miután „szabotálta" a bátyjával való kapcsolatát.

A 46 éves modell a két testvér kapcsolatát Káin és Ábel, Ádám és Éva első két fiához hasonlította.

Ez egy kicsit véres sporttá vált. Harry egyre közelebb kerül a száműzetéshez. Szerintem már csak egy-két lépés választja el attól, hogy ez megtörténjen

– fejtette ki Hervey.

Forrás: Mirror

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk