Meghan Markle és Harry herceg.

Nyakunkon a királynő platina jubileumi hétvégéje. Harry és Meghan az Egyesült Királyságba repülnek a jeles alkalomra, annak ellenére, hogy Meghan édesapja múlt héten agyvérzést kapott.


Eredetileg a pár nem tervezte, hogy részt vesz a rendezvényen a biztonságukkal kapcsolatos aggodalmak miatt. Az ex-királyi pár a Met rendőrségtől kérte a hétvégén a biztosítást, de a kérést gyorsan elutasították.

A feltételezések szerint ez annak volt köszönhető, hogy az illetékesek attól tartottak, hogy a hírességek a Met Police-t bérelhető biztonsági szolgálatnak tekintik majd.

Azt, hogy ki fognak-e állni az erkélyre, néhány hete megerősítették: sem Harry, sem Meghan, sem András herceg nem jelenik meg a többi királyi családtaggal együtt, mivel már nem „hivatalos" tagok.

Ennek ellenére a palota vezetői állítólag aggódnak amiatt, hogy Meghan és Harry túl sok figyelmet vonhatnak el a királynőről. Egy bennfentes szerint a Buckingham-palota tisztviselői attól tartanak, hogy a pár jelenléte beárnyékolja a történelmi mérföldkövet.

Harryék filmezési tervét már leállították, emiatt nem készülhetnek felvételek Őfelsége hétvégéjéről Meghanék Netflixes projektje számára. A segédek megerősítették, hogy a pár azért van itt, hogy részt vegyenek a királynő platina jubileumi hétvégéjének egyéb rendezvényein.

Remélik, hogy Vilmosék, azaz Cambridge hercegének és hercegnéjének gyermekei – György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg – a hétvégén újra együtt lehetnek unokatestvéreikkel, Archie-val és Lilibettel. Emellett a királynő először találkozik majd legkisebb unokájával, Lilibettel.


Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk