II. Erzsébet mosolyog.

II. Erzsébet királynő a hírek szerint a hétvégén végre találkozhat Harry herceg és Meghan Markle kislányával, Lilibettel.


A körülményekhez illő módon ez lesz a kislány első születésnapja, és ráadásul a királynő platina jubileumi hétvégéjére esik.

Bár a királynő állítólag virtuálisan már találkozott Lilibettel videóhíváson keresztül, ez lesz az első alkalom, hogy őfelsége személyesen is bemutatkozik tizenegyedik dédunokájának. Nagy valószínűséggel a kislány így látatlanban is a „dédnagymama kedvence”, hiszen a királynő után kapta a Lilibet nevet.

Lilibet Diána Mountbatten-Windsor – akit Diána hercegnéről és a királynőről is elneveztek – tavaly június 4-én született Kaliforniában, és a nyolcadik a brit trónutódlási sorban.

Sussexék Archie-val és Lilivel együtt állítólag a Windsori kastély közelében található Frogmore Cottage-ban szálltak meg a királynő platina jubileumi ünnepsége miatt. Ez egy fontos esemény Harry és Meghan számára, mivel ez lesz az első alkalom, hogy a pár visszatér az Egyesült Királyságba a gyermekeikkel, mióta 2019-ben lemondtak a királyi címeikről.

Nem a királynő lesz az egyetlen tagja a királyi családnak, aki személyesen is bemutatkozik a kis Lilinek, a hírek szerint Károly herceg is nagyon szeretne végre találkozni legfiatalabb unokájával.

A bennfentesek szerint a 96 éves uralkodó az egyik kedvenc sporteseményét, az epsomi derbit is kihagyja a Lilibettel való találkozás kedvéért.

A platina jubileumi ünnepségek és Lili születésnapja miatt úgy tűnik, hogy az uralkodó számára ez egy zsúfolt és örömteli hétvége lesz.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk