Újabb őrületes kollaboráció a divatvilágban: a Gucci és az Adidas összeállt

Újabb őrületes kollaboráció a divatvilágban: a Gucci és az Adidas összeállt

Manapság milyen lehet egy szezon vadító kollabok nélkül? Tavaly a tervezők eddig példátlan módon egyesítették erőiket – Donatella és Kim Jones Fendace kollekciójától kezdve a Balenciaga és a Gucci hackjéig. Az egész 2021-es év legmenőbb trendje a nagy márkák együttműködése volt, a mash-up logók és az őrült hibridek hónapokon át uralták a divatvilágot. Most pedig üdvözöljék a Gucci x Adidast!


Most egy sokat pletykált projekt részeként a Gucci végre megerősítette az Adidas-szal való együttműködését, amelyet a Milánói Divathét Exquisite bemutatóján ismertetett.Alessandro Michele az olasz divatház kreatív igazgatója tehát ismét egy olyan kollekciót küldött a kifutóra, amely ízig-vérig átadja a Gucci-életérzést.

A show-n a közönség torz, funhouse stílusú tükrök előtt ült és mindenki elvesztette a fejét, amikor Rihanna és A$AP Rocky megjelent. Az énekesnő egy ülepes farmert, bolyhos kabátot és ékköves fejdíszt viselt, a rapper pedig mellette egy megmagyarázhatatlanul nagy Gucci-bőröndöt cipelt.

Az idei szezonban a szabáson volt a hangsúly, mivel 2022-ben a férfiak és nők számára egyaránt a pasisabb szabásvonalak lesznek a divatosak. A bársony, kordbársony és bőr öltöny igazi sláger lesz, de a bemutatón láthattunk szegecses bikerdzsekiket, óriási gallérokat, baretteket, vagy éppenséggel csipke fehérneműket, amelyek a hatalmas bozontos kabátok alól kukucskáltak ki.

(Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk