Hivatalos: több mint 20 év után jön a Nem férek a bőrödbe folytatása
Walt Disney

A Nem férek a bőrödbe sztárjai, Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan

Hivatalos: több mint 20 év után jön a Nem férek a bőrödbe folytatása

A több mint húsz éve bemutatott film folytatása az eredeti szereplőgárdával, Jamie Lee Curtisszel és Lindsay Lohannel tér vissza a mozikba!


Huszonegy év – egészen pontosan ennyi telt el azóta, hogy bemutatták a mozikban a Nem férek a bőrödbe című romantikus vígjátékot. 2003 óta sok víz lefolyt a Dunán, a két főszereplő, Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan a karrierjük szempontjából egészen más utat járt be, hamarosan azonban újra együtt láthatjuk őket a vásznon.

A hírt, miszerint a klasszikus film folytatását elkészítik, már áprilisban megerősítette az utóbbi időben inkább botrányairól híres Lohan, az Empire most pedig azt írja, hogy már a forgatások is elkezdődtek.

Az új film forgatókönyvéről egyelőre semmit sem lehet tudni, eddig egyelőre csak a rendező személye vált ismertté: a folytatást Nisha Ganatrára bízták, a bemutató pedig előreláthatólag 2025-ben várható.

Az eredeti film klasszikus története szerint Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy anya-lánya párost játszik, akik egy nem várt fordulatnak – és egy nem mindennapi szerencsesütinek – köszönhetően testet cserélnek egymással.

A két színész egy közös képpel erősítette meg a forgatás hírét, amin ráadásul egymás lakókocsija előtt ülnek, ezzel is utalva arra, hogy valószínűleg a folytatásban is egymás bőrébe bújnak majd.

A figyelmetekbe ajánljuk