emily párizsban 3 évad lily collins
Netflix

Az olasz fővárosban játszódik az Emily Párizsban új évada

Emily Párizsban? Nem! – várost vált a Netflix sikersorozata

A hivatalos információk alapján a Netflix már be is rendelte az Emily Párizsban legújabb, ötödik évadát. Ám lehet, hogy lassan ideje lenne a széria címét is megváltoztatni, Emily kalandjai ugyanis nem a francia fővárosban folytatódnak.


Darren Star sorozata immár négy évadon keresztül szórakoztatja a közönséget a csetlő-botló Emily kalandjaival, a sorozatot pedig az Independent információi szerint legalább még egy évadon keresztül biztosan élvezhetjük majd.

A hírek alapján azonban Emily – akit a munkája az előző évadban Rómába szólított – kicsit tovább marad az olasz fővárosban, mint azt sokan gondolták volna. Miután az sorozatban szereplő ügynökség, az Agence Grateau megnyitotta az irodáját az olasz fővárosban, a főszereplőnek egyszerre két helyen is helyt kell majd állnia,

a forgatókönyvíróknak pedig komoly fejtörést okoz majd, hogy megoldják azt, hogy Emily ne szakadjon el teljesen Párizstól.

Ez is érdekelhet! Hátborzongató előzetessel mutatkozik be az Apple új űrthrillere

A sorozat készítője, Darren Star egy nyilvános eseményen egyébként megerősítette a pletykákat.

Ezt is olvasd el! 5 sikersorozat, ami hamarosan érkezik a streaming-szolgáltatókra

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ennyire sok pozitív visszajelzést kap a sorozat. Reméljük, hogy a következő évaddal sem okozunk majd csalódást, amikor Emily kalandjai egyszerre két helyen folytatódnak majd

– mondta a férfi, aki sejtelmesen zárta mondanivalóját.

Emilynek jelenléte lesz Rómában. Ez nem jelenti azt, hogy búcsút int Párizsnak, de az életének fontos részévé válik Róma is.

Az új évadról a sorozat főszereplője, Lily Collins is megosztott egy-két érdekességet, különös tekintettel a szériabeli új szerelmével, Marcello Muratorival kapcsolatban.

Ez egy teljesen új kapcsolat, egy olyan szerelem, ami magasabbra repítheti Emily-t, mint eddig bármi

– mondta a színésznő.

A figyelmetekbe ajánljuk