3-test-probléma jelenet

Tetszett a 3-test-probléma? Akkor ezt az 5 sorozatot muszáj megnézned!

A Trónok harca alkotóinak (D.B. Weiss, David Benioff) legújabb alkotása, a 3-test-probléma hatalmas siker a Netflixen. Óriási népszerűségnek örvend, a kritikusok méltatják, ha pedig neked is tetszett, akkor mutatunk öt hasonló sorozatot, amelyet érdemes lehet megnézned!


Devs

Alex Garland filmrendező (Ex Machina, a készülő Civil War) a sorozatgyártásban is kipróbálta magát ezzel az igencsak alulértékelt FX limitált szériával. A főszerepben Sonoya Mizuno egy szoftvermérnököt alakít, aki az Amaya nevű, Apple-szerű technológiai cégnél dolgozik, és akinek a barátja rejtélyes körülmények között meghal, nem sokkal azután, hogy elkezdett dolgozni a Devs nevű szigorúan titkos projektben.

Miközben a válaszokat keresi, megdöbbentő titkokra bukkan a cégről és magáról a valóságról. A 3-test-probléma rajongói imádni fogják ezt a sorozatot, hiszen a Devs egy elgondolkodtató sci-fi misztikus thriller elemekkel és lenyűgöző látványvilággal fűszerezve.

Ez is érdekelhet: Mi az a háromtest-probléma?

Dark (Sötétség)

A Dark (Sötétség) egy német televíziós sorozat, melyet Baran bo Odar és Jantje Friese alkotott.

A sorozat egy időutazásokkal átszőtt rejtélyes történetet mesél el. A fő helyszín pedig egy német kisváros, Winden, a történet pedig három idősíkon játszódik, amelyben az 1920-as, 1980-as és 2010-es évek eseményei fonódnak össze. Az első évad kezdetén egy gyerek különös körülmények között eltűnik, ezért négy család indul kétségbeesett kutatásra és megpróbálják megfejteni az események mögött rejlő titkokat.

Constellation

A Constellation a Noomi Rapace által megformált, Jo nevű űrhajós történetét követi. Jo egy űrbéli katasztrófa után visszatér a Földre, ahol felfedezi, hogy életének kulcsfontosságú darabjai eltűntek vagy átalakultak. Az Apple TV kínálatában fellelhető akciódús sorozat az emberi pszichológia sötét szegleteit tárja fel rendkívül látványos köntösben, ráadásul Rapace mellett a Breaking Badből ismert Jonathan Banks is feltűnik.

Invázió

Az alkotók, Simon Kinberg és David Weil világjáró, speciális effektekkel teletűzdelt sorozata, az Invázió különböző embereket követ a világ minden tájáról, akiknek egy idegen invázióval kell szembenézniük. A nemzetközi szereplőgárdát Golshifteh Farahani, Shamier Anderson és Shioli Kutsuna vezeti.

Olvasd el ezt is! 3 sci-fi, aminek a végét még most sem biztos, hogy értjük

Átutazók

A nagy sikerű széria, az Átutazók egy olyan csapat történetét mutat be, akik képesek a tudatukat a jövőből visszaküldeni a jelenbe, hogy megakadályozzák az emberiség kihalását. Van azonban segítségük is, ugyanis a küldetésüket a jövő idővonalát figyelő mesterséges intelligencia egyengeti.

A távolról érkezett embereknek azonban meg kell tanulniuk kiigazodni a 21. század nehézségein, ami közel sem olyan könnyű, mint azt elsőre gondolták, sőt, ez a probléma akkora gondot okoz, hogy a legfőbb küldetést is veszélybe sodorhatja!

A figyelmetekbe ajánljuk