emily párizsban 3 évad lily collins
Netflix

Az Emily Párizsban a negyedik évadával tér vissza a Netflixre

5 sikersorozat, ami hamarosan érkezik a streaming-szolgáltatókra

Nem túlzás azt állítani, hogy a sorozatok korát éljük, amikor szinte napról-napra újabb szériák kerülnek fel a különböző streming-szolgáltatok felületeire. Akadnak köztük újdonságok, régi kedvencek folytatásai és egészen meglepő történetek is. Mutatjuk azokat a sorozatokat, amelyek az év második felében garantáltan mindenkit a képernyők elé szegeznek majd.



1. Emily Párizsban – 4. évad (Bemutató: augusztus 15.)

Az amerikai lány francia kalandjait bemutató széria nemcsak a divat szerelmeseinek nyerte el a tetszését, de azoknak is, akik kedvelik a szövevényes szerelmi viszonyokat, amiből ebben a sorozatban nincs hiány. Az összesen 10 részesre tervezett negyedik évadban Emily továbbra is egy szerelmi háromszögben őrlődik, miközben egy ismeretlen idegen is megpróbálja elrabolni a szívét.

A negyedik évad első öt részét augusztus 15-től, a második öt részt pedig szeptember 10-től láthatjuk a Netflixen.

2. A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi – 2. évad (Bemutató: augusztus 24.)

A Középfölde történetét bemutató világ már az első filmekkel berobbant a köztudatba, és olyannyira népszerűvé vált, hogy azóta is rengeteg előzményfilm és -sorozat dolgozza fel J.R.R. Tolkien mesebeli világának eseményeit. A Hatalom Gyűrűi második évadában megismerkedhetünk a későbbi főgonosz, Szauron történetével, miközben tovább folytatódik a hatalomért folytatott háborúskodást, ami olyan áldozatokat követel, amelyre senki nem számított.

Ez is érdekelhet! 5 elgondolkodtató dokumentumfilm az elmúlt évekből, amit látnod kell!

3. Utolsó befutók – 4. évad (Bemutató: szeptember 4.)

A Gary Oldman főszereplésével készült sorozat egy egészen más megvilágításba helyezi a titkosügynökök történeteit. A sorozatban ugyanis olyan ügynököket láthatunk, akik nem elég tehetségesek ahhoz, hogy elit munkákat bízzanak rájuk, miközben nem elég rosszak ahhoz, hogy kirúgják őket a munkahelyükről.

A szériában azonban ez a banda egy olyan ügy kellős közepén találja magát, amelyhez minden erejükre és rátermettségükre szükségük lesz ahhoz, hogy megoldják a feladatot és életben maradjanak.

4. Fülig beléd zúgtam – 3. évad (Bemutató: október 3.)

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozata lett a gimnáziumi tinédzserek mindennapjait bemutató sorozat, amely immár a harmadik évadával tér vissza a Netflixre. Az előzetes alapján a kissé félénk Charlie még mindig erőt gyűjt ahhoz, hogy bevallja az érzéseit a szerelmének, ám az évad nagy kérdése az, hogy képes lesz-e felvállalni a valódi érzéseit a fiú iránt.

Ezt is olvasd el! 5+1 tökéletes mozifilm, ami augusztusban érkezik a Netflixre

5. A pingvin – Limitált széria (Bemutató: 2024 ősze)

Pontos dátumot még nem ismerünk, de máris nagyon várjuk, hogy megismerhessük a Batman-univerzum egyik főgonoszát előzménytörténetét. A sorozatban a főszerepet Colin Farrell alakítja, aki Gotham City legmélyebb bugyraiban is jártas és akit a helyi maffia fejének tekintik. De vajon hogyan lesz egy egyszerű maffiózóból Batman egyik legnagyobb ellensége, aki világuralomra szeretne törni? Ősztől a MAX műsorából kiderül!

A figyelmetekbe ajánljuk