Jelenet a Chucky sorozatból
Fotó: Getty Images

Horrorból nem lesz hiány augusztuban a Netflix felületén

5+1 tökéletes mozifilm, ami augusztusban érkezik a Netflixre

A nyár utolsó hónapja a mozikban is tartogat meglepetéseket, de szerencsére az egyik legnépszerűbb streaming-szolgáltató, a Netflix is készül a filmek szerelmeseinek. Mutatjuk, milyen filmek érkeznek ebben a hónapban a Netflix kínálatába.

1. Harag (augusztus1.)

A 2014-ben készült film a második világháború utolsó napjaiba kalauzolja el a nézőt, ahol Brad Pittnek és maroknyi csapatának egy hatalmas német sereggel kell felvennie a harcot. A legénységhez csatlakozik egy fiatal katona is, akit a többiek a szárnyai alá vesznek, és aki akár meg is fordíthatja a harc végkimenetelét. A filmet a Critics Choice Awardson jelölték a legjobb alkotás kategóriában, ahol Brad Pitt is helyet kapott a legjobb férfi főszereplők kategóriájában.

​A szoba (augusztus 1.)


Az elmúlt évtized egyik legmegrázóbb drámája és thrillerje is egyben ez a film, amely bemutatásának évében elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-, és Golden Globe-díjakat is. A történet szerint az ötéves Jack egyetlen szobában éli az egész életét és fogalma sincs arról, hogy ezen kívül is van élet. Ám az anyja az ötödik születésnapjára szökést tervez, hiszen a szobában valójában fogvatartottként élik az életüket.

A közel kétórás alkotásban a megható pillanatok és a feszültséggel teli percek váltogatják egymást, az élmény pedig garantált.

​Esti iskola (augusztus 11.)


A vígjátékok rajongóinak sem kell aggódniuk, hiszen a Netflix több fekete komédiát is elérhetővé tesz ebben a hónapban. Közéjük tartozik a Tiffany Haddish és Kevin Hart főszereplésével készült Esti iskola is. A történet középpontjában egy olyan férfi áll, aki egy munka miatt kénytelen újra beülni az iskolapadba, ahol azonban meg kell küzdenie a kegyetlen tinédzserekkel és a tanárok előítéleteivel egyaránt.

Ajánljuk figyelmedbe! Keanu Reeves könnyeit visszafojtva mesélt a Mátrixról a film 25. évfordulóján

Pearl (augusztus 16.)

A 2020-as évek egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő trilógiájának második része végre a Netflixen is látható lesz. A Mia Goth főszereplésével készült és Ti West által rendezett alkotás egy olyan lány történetét meséli el, aki mindent megtenne a húszas évek Amerikájában azért, hogy híres legyen. És a minden alatt, mindent értünk – csak sajnos akad egy kis bökkenő. Pearl ugyanis komoly mentális zavarokkal küzd, képtelen elviselni, ha elhagyják és nehezen viseli, ha valaki nem hisz benne.

Az alkotás több független filmes fesztiválon összesen 19 díjat zsebelt be.

The Deliverance (augusztus 30.)

A Netflix saját gyártású horrorfilmje igazi sztárparádét ígér, hiszen olyan hírességek láthatók az alkotásban, mint Glenn Close, Mo’Nique és Caleb McLaughlin. A történet egy családról szól, akik egy álmos kisvárosban élnek, az amerikai Indiana államban.

A família különös jelenségeket tapasztal a ház körül, amelyben élnek és a mély vallásosságuk miatt meggyőződésük, hogy a gonosszal állnak szemben.

Erről sikerül meggyőzniük a városka többi lakóját is, ahol felborul a rend és felüti a fejét a káosz.

Ezt is olvasd el! 5 film, amit egyszerre jelöltek Oscarra és Arany Málna díjra

+1: Chucky-filmek (augusztus 1.)

Úgy tűnik, az augusztus a Netflixen főleg a hátborzongató filmek kedvelőinek kedvez igazán. A legnagyobb durranásnak az augusztus elsején felkerülő Chucky-filmek ígérkeznek, több szempontból is: egyrészt egy olyan klasszikus horrortörténetről van szó, amin generációk nőttek fel, másrészt streaming-szolgáltatón most először lesz egyszerre látható öt különböző film is a franchise-ból.


A figyelmetekbe ajánljuk