Elizabeth Debecki diana hercegné crown korona

Elizabeth Debeckinél még senki sem játszotta tökéletesebben Diána hercegnét

Állítják azok, akik személyesen is ismerték Diána hercegnét.


Andrew Morton életrajzíró, aki a Diana igaz története - saját szavaival című könyvéről híresült el, megosztotta véleményét A korona legújabb évadáról, és a királyi családról alkotott képéről. Morton jól ismerte a hercegnét, hiszen a titkos interjúkészítés során közel kerültek egymáshoz.

Ez is érdekelhet: A korona: végre megvannak a tökéletes színészek Vilmos és Katalin szerepére

Az ITV Good Morning Britain című műsorának adott interjújában áradozott Elizabeth Debicki munkájáról. A színésznő alakítását elképesztőnek és Golden Globe-esélyesnek nevezte.

Olyan volt, mintha a szobában lettem volna vele. Nem mondom ezt könnyelműen, de ez az alakítás valóban azt a Diánát közvetíti, akit a kilencvenes évek elején néhány évig ismerhettem

– nyilatkozta az újságíró.

A walesi hercegné Mortonnal készített titkos interjúi a legújabb évad fontos részét képezik, és hozzátette, hogy volt egy pillanat, amely nagyon megdöbbentette őt.

A papír, amelyre a könyvet gépeltem, ugyanaz a papír volt. A betűtípus ugyanaz volt. A részletekre fordított figyelem sokkoló volt. Teljesen el vagyok ájulva tőle

– tette hozzá Morton.

Ez is érdekelhet: Meglepő kijelentést tett A korona egyik főszereplője a sorozattal kapcsolatban

Morton azt is megosztotta, hogy korábban A korona tanácsadójaként dolgozott, de magához a forgatókönyvhöz semmi köze nem volt. A forgatókönyvírók nagyon szorosan tartották a lapjaikat, és nem vonták be a forgatókönyvírás folyamatába, csak a tényszerű részleteket akarták tőle megtudni.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk