Dominic West a Drót című sorozatban.
HBO

Meglepő kijelentést tett A korona egyik főszereplője a sorozattal kapcsolatban

A korona ötödik évadának munkálatai már javában zajlanak.



Dominic West kapta meg Károly herceg szerepét a készülő sorozatban, de az ajánlat váratlanul érte. Az 52 éves színész elárulta, hogy amikor megkeresték a szereppel kapcsolatban, azt mondta a producereknek, hogy „rossz embert választottak", és elmondása alapján bőven voltak fenntartásai.

A Drót sztárja így nyilatkozott:

Eléggé zavarba jöttem, mivel egyáltalán nem hasonlítottam rá, amikor belenéztem a tükörbe.Folyton azt mondogattam a producereknek, hogy rossz embert választottak. De elmagyarázták, hogy ez a sorozat nem az utánzásról szól. De ez nehéz volt, hiszen egy valódi személyről van szó, aki rendkívül híres és felismerhető.

Kiderült azonban, hogy Westben és Károlyban több közös van, mint gondolnánk, hiszen a színész korábban már találkozott a 73 éves herceggel, Dominic felesége, Catherine Fitzgerald pedig régóta barátságot ápol Vilmos és Harry apjával, emellett mindketten rajonganak a kertészkedésért.

A szituáció azért is különösen érdekes, mert West állítólag Károly Highgrove vidéki birtokának közelében lakik.

A Netflix sikersorozatának ötödik szériájában Dominic West veszi át Josh O'Connor helyét a királynő fiának szerepében.

A közelgő évad a kilencvenes évek eseményeit fogja dokumentálni, amelybe beletartozik Károly herceg és Diána hercegné válása is.

Dominic West a forgatáson együtt dolgozik a fiával, Senan Westel, aki Vilmos herceget fogja alakítani, miután a fiú casting-felvétele felkeltette a kreatív csapat figyelmét.

A korona 5. évada várhatóan idén novemberben érkezik a Netflixre.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk