Új képek érkeztek A Korona következő évadjáról

Új képek érkeztek A Korona következő évadjáról

A Netflix nemrégiben új képeket tett közzé a nagysikerű sorozat két új főszereplőjéről, a Diana hercegnő szerepét játszó Elizabeth Debickiről és a Károly herceget alakító Dominic Westről.


Rohamos ütemben folynak A korona című sorozat 5. évadjának forgatási munkálatai, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a két frissen szerződtetett színészről már az első hivatalos fotók is megjelentek. A sorozat a brit királyi család évtizedeken átívelő, sokszor sötét sztoriját meséli el. A 2016-ban indult széria története hosszú időt ölel fel, a színészeket két évadonként szokták lecserélni. A Tenet című filmben is feltűnő Elizabeth Debicki Emma Corintől veszi át a szerepet, míg John O'Connort Dominic West váltja.

fotó: Netflix

Elizabeth Debicki Diana hercegnő szerepében.

A következő évadban az előbb említett két színész mellett feltűnik majd Imelda Staunton (II.Erzsébet), Jonathan Pryce (Fülöp herceg), Lesley Manville (Margit hercegnő) és Jonny Lee Miller (John Mayor).

Az 5. évad sztorija valószínűleg 1992-ben fog indulni, amikor is a család életét folyamatos magánéleti válságok jellemezték. Ebben az időben ugyanis a királynő 4 gyermeke közül 3 elvált párjától, a média pedig szabályosan szétszedte a királyi famíliát. Elképzelhető, hogy részletes képet kapunk Diana és Károly herceg kapcsolatának széthullásáról, az utóbbi Kamilla hercegnővel való viszonyáról és az András herceg feleségét körülvevő botrányról is.

Az még egyelőre kérdéses, hogy ez vagy a rá következő 6. évad – amelyről tudni lehet, hogy a sorozat befejező évadja - fogja bemutatni Diana hercegnő halálát. A széria következő évadja 2022-ben fog megjelenni a Netflixen.

Forrás: Variety
A figyelmetekbe ajánljuk