Elizabeth Debicki egy díjátadó-gálán.

A Korona 5. évadának forgatása már javában zajlik, és a nemrégiben megjelent fotókon Elizabeth Debicki pontosan úgy néz ki, mint Diana hercegné.


Persze, egy valós karaktert játszó színésznek hasonlítania kell a megformált személyre. Ezt azonban könnyebb mondani, mint végrehajtani (az internet népe például kigúnyolta Dominic West kinézetét Károly herceg szerepében), azonban Debicki kísértetiesen hasonlít a néhai hercegnére.

A képen ő és West együtt pózolnak egy jachton. Debicki egy virágmintás ruhát és egy, a '90-es évek stílusát idéző vékony napszemüveget visel. West eközben barna tweed öltönyben, nyakkendőben és napszemüvegben látható.

A szóban forgó képet itt találod.

A jelenet valószínűleg egy 1991-es utazás részleteit mutatja be, amely során a pár és két fiuk – Vilmos és Harry –, Károly herceg Alexandra nevű jachtján töltötték a szabadidejüket. Ez az esemény hónapokkal azelőtt történt, mielőtt Diana és Károly bejelentették volna a különválásukat. A Netflix Palma de Mallorcán, a Christina O nevű luxusjachton forgatta a jelenetet. Külön érdekesség, hogy a hajó korábban Arisztotelész Onasszisz és Jackie Kennedy tulajdonában állt.

A Netflix egyelőre még nem jelentette be a presztízs-tévésorozat megjelenési dátumát, de az ilyen fotók okán a várakozás egyre csak nő.

Forrás: Vogue

A figyelmetekbe ajánljuk