Jennifer Grey és Patrick Swayze a Dirty Dancingben (1987)
Fotó: Profimédia

​Készül a Dirty Dancing folytatása − Patrick Swayze is felbukkan benne

2020 augusztusában John Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója bejelentette, hogy készül az 1987-es Dirty Dancing című klasszikus film folytatása, amelyben Jennifer Grey és Patrick Swayze játszotta a főszerepet.


És hogy felfedjük Hollywood egyik legrosszabbul őrzött titkát, örömmel erősítjük meg, hogy Jennifer Grey lesz a Lionsgate új Dirty Dancing filmjének producere és főszereplője is. Ez pontosan az a fajta romantikus, nosztalgikus film lesz, amire a franchise rajongói várnak

− mondta Feltheimer.

Ez is érdekelhet: Hivatalos: érkezik a Dirty Dancing folytatása

Az 1987-es film óta egy kapcsolódó film is készült, Dirty Dancing: Psizkos tánc címmel, valamint egy televíziós remake. A Lionsgate 2022 májusában jelentette be, hogy Jonathan Levine fogja rendezni az új filmet.

A rendező megerősítette, hogy a történet Kellerman üdülőhelyén játszódik majd az 1990-es években. Grey újra eljátssza Baby szerepét, aki visszatér Kellermanékhez, hogy elgondolkodjon a Johnnyval folyó románcán. Levine elmondta, hogy a filmben egy új fiatal pár is szerepel majd, akik Babyhez és Johnnyhoz hasonlóan az üdülőhelyen szeretnek egymásba.

Alig várom, hogy Jenniferrel együttműködve egy új rajongói generációnak mutassuk be ezt a gyönyörű történetet a nyárról, a romantikáról és a táncról

− mondta a filmrendező.

Ha tovább olvasnál: Elő a tánccipőkkel! Minden, amit a Dirty Dancing folytatásáról tudunkElő a tánccipőkkel!

Patrick Swayze-t nem fogják helyettesíteni az új filmben, de a producerek remélik, hogy a néhai színész valahogyan részt vesz majd benne. Swayze 2009-ben, 57 éves korában hasnyálmirigyrákban halt meg. Levine elmondta, hogy „Johnny hiánya nagyban meghatározza a történetet", és tárgyalásokat folytat Swayze hagyatékának őrzőivel a filmről. Egyelőre nem világos, hogy a filmbe hogyan épülhet be Swayze.

​A közönség új karaktereket ismerhet meg, és más eredeti szereplők is visszatérnek.

Levine 2022 májusában elmondta, hogy „annyi embert szeretne bevonni az eredeti filmből, amennyit csak lehet" a folytatásba. De megerősítette, hogy a filmben új karakterek fognak szerepelni. A fiatalabb színészek szereposztása az interjú időpontjában még nem volt meg. Egy interjúban Grey is megerősítette, hogy nem ő az egyetlen eredeti szereplő, aki újra szerepelni fog.

​A filmzene tiszteleg majd az eredeti Dirty Dancing előtt, de új zenéket is tartalmaz majd.

A Dirty Dancing legalább annyira híres a zenei soundtrackjéről, mint a táncáról és az ikonikus szerelmi történetéről. A film legemlékezetesebb dala, az Time of My Life − amelyet eredetileg Bill Medley és Jennifer Warnes adott elő − még mindig az esküvők és családi bulik alapdarabja. Levine elmondta, hogy a Dirty Dancing 2. az eredeti film zenéit és új, '90-es évekbeli dalokat is tartalmazni fog.

Forrás: Insider


A figyelmetekbe ajánljuk