Részlet a Dirty Dancing című filmből.
Vestron Pictures

Elő a tánccipőkkel! Minden, amit a Dirty Dancing folytatásáról tudunk

Folytatást kap az 1980-as évek ikonikus filmje, a Dirty Dancing, az alábbi cikkben pedig összeszedtünk mindent, amit tudni lehet a nagysikerű mozi következő részéről.


33 évvel az eredeti mozi után – amelyben Jennifer Grey a néhai Patrick Swayze oldalán játszotta a főszerepet – 2020. augusztus 7-én jelentették be a nyári romantikus sikerfilm folytatását.

Úgy tűnik, a projekt egy kis időre szünetelt, de a Variety most bejelentette, hogy a film forgatása még az idén elkezdődik. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg 2024-ben kerül a mozikba.

A filmet az 50:50 című mozi direktora, Jonathan Levine rendezi majd. A hírt tegnap jelentették be, és maga Jennifer Grey is örömmel tweetelt hozzá.

Úgy tudjuk, hogy a forgatókönyvet Elizabeth Chomko írta Levine-nel közösen (aki producerként is tevékenykedik, rendezői és társszerzői kreditjei mellett).

A producerek megerősítették, hogy Jennifer Grey Frances „Baby” Houseman szerepében fog visszatérni, és producerként is részt vesz a projektben.

Swayze sajnos 2009-ben, 57 évesen hasnyálmirigyrákban elhunyt. A Variety azonban arról számolt be, hogy a filmkészítők tárgyalásokat folytatnak Swayze hagyatékával, hogy valamilyen módon belecsempésszék a színészt a következő moziba. Ami a konkrét részleteket illeti azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan fog működni, arról egyelőre semmit nem tudunk.

A történet cselekményéről egyelőre nem érkezett semmilyen konkrét információ, de a hírek szerint a film az 1990-es években fog játszódni.

A rajongók remélik, hogy rengeteg sláger lesz hallható a filmben, hiszen az eredeti alkotás betétdala, az (I've Had) The Time of My Life elnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat az 1988-as Oscar-díjátadón. A rendező, Levine azt sugallta, hogy a folytatásban a '90-es évekbeli hip-hop dalok mellett az eredeti film zenéje is felcsendül majd.

Nem ez lesz az első kísérlet a sztori folytatására, ugyanis 2004-ben készült egy Dirty Dancing 2 című film, aminek azonban hatalmas bukás lett a vége. Nem úgy mint az első résznél: az 5 millió dollárba kerülő film 218 millió dollárt hozott a mozikban.

Forrás: Glamour

A figyelmetekbe ajánljuk