Diána hercegné.
Getty Images

Diána olyan kínos kérdést tett fel Erzsébetéknek, hogy válaszra sem méltatták

Pár nap múlva debütál A korona című sorozat befejező évada, ennek apropóján pedig ismét előkerültek a Diánával kapcsolatos történetek.


A legtöbben biztosra veszik, hogy A korona 6. évadának első fele nagyrészt Diánával fog foglalkozni, a rajongók pedig már most aggódnak a hercegné balesetének bemutatása miatt.

A Netflix illetékesei ugyan megnyugtatták a nézőket, hogy a témát „tisztelettel" járják majd körbe, de az eseményt megelőző végzetes pillanatok valószínűleg így is felkavaró látványt nyújtanak majd.

Ez is érdekelhet: Katalin soha nem fogja Meghannek megbocsátani ezt a lépést

A Marie Claire UK szerint a sorozat kapcsán nem meglepő módon előkerültek a különböző Diánával kapcsolatos történetek, egy elmesélés szerint pedig a hercegné az egyik karácsonyi összegyűlés során a királyi család jövőjéről kezdett el értekezni.

Úgy vélik, felvetette a kérdést, hogy a királyi család továbbra is releváns marad-e egy föderális Európában, és ezzel sokkolta a királynőt, a férjét, és Károly herceget

– írta a Mirror.

Erről Andrew Morton királyi szakértő írt az 1992-es Diana: Her True Story című könyvében, a férfi pedig ezután azt is elmesélte, hogy a családtagok konkrétan nem tudtak mit kezdeni a felvetéssel.

A királynő, Károly herceg és a királyi család többi tagja úgy nézett rá, mintha őrült lenne. És folytatták a vitát arról, hogy ki lőtte le a nap utolsó fácánját, amely vita az este hátralévő részét lekötötte

– fejtette ki Morton.

A figyelmetekbe ajánljuk