A korona.
Netflix

A korona visszatér! 4 izgalmas Netflix-sorozat, amit novemberben mutatnak be

Mindjárt itt a november, a hűvös őszi esték pedig tökéletes alkalmat nyújtanak a sorozatdaráláshoz! Ennek apropóján 4 olyan Netflixes szériát mutatunk be, amit érdemes lesz végignézni a jövő hónapban!


A láthatatlan fény (2023.11.02.)

Az Anthony Doerr Pulitzer-díjas regénye alapján készült négyrészes sorozat Marie-Laure LeBlanc, egy vak francia lány sorsát mutatja be, aki megszökik a náci uralom alatt álló Párizsból.

A célja egyértelmű: meg akar óvni egy felbecsülhetetlen értékű gyémántot az elnyomóktól.

Külön érdekesség, hogy a Mark Ruffalo és Hugh Laurie által fémjelzett széria nagy részét Budapesten forgatták.

Ez is érdekelhet: Több hónapra Budapestre költözik Angelina Jolie

A korona 6. évad, első felvonás (2023.11.16)

Már csak pár hetet kell várnunk, és megjelenik minden idők egyik legsikeresebb és legdrágább sorozatának befejező évada. A II. Erzsébet királynő és a brit királyi család titkairól szóló széria már a harmadik szereposztását éli, de sokak szerint ez az évad fogja a legnagobb botrányt kiváltani, ami nem tűnik egy túl kockázatos jövendölésnek.

Hogy miért? A sorozat készítői ugyanis a befejező évadra hagyták Diána halálának feldolgozását, amely minden bizonnyal érzékenyen fogja érinteni mind a rajongókat, mind a családtagokat.

A Netflix illetékesei ugyan megnyugtatták a nézőket, hogy a témát „tisztelettel" járják majd körbe, de az eseményt megelőző végzetes pillanatok valószínűleg így is felkavaró látványt nyújtanak majd.

A hercegné balesete mellett azonban egyéb fontos eseményekkel is foglalkozik majd az utolsó felvonás, ugyanis a fiatal Vilmos herceg és Kate Middleton megismerkedését, Margit hercegnő és az anyakirályné halálát, és Károly herceg és Camilla Parker Bowles esküvőjét is bemutatják a nézőknek.

Scott Pilgrim Takes Off (2023.11.17.)

A 2010-es Scott Pilgrim a világ ellen című mozi sokak számára a mai napig egy igazi kultfilm. Érthető módon a rajongók már tűkön ülve várják a legendás sztori animációs verzióját, ami idén novemberben végre meg is érkezik!

Fontos kiemelni, hogy a széria az eredeti, Scott Pilgrim-képregények régóta várt animációs adaptációja, amelyet Bryan Lee O'Malley írt és illusztrált, aki egyébként a sorozatban is közreműködik.

A történet Scott Pilgrimről (Michael Cera), egy zenészről szól, aki halálosan szerelmes egy Ramona Flower nevű lányba. De ahhoz, hogy meghódítsa a szívét, a lány hét ex-pasijával is meg kell megküzdenie.

Oblirated (2023.11.30)

A Las Vegasban játszódó sorozat egy különleges elit csapatról szól, akiket egy bomba hatástalanításával bíznak meg.

A brigád azonban véletlenül egy hamis robbanóeszközt hatástalanít, viszont ők erről már csak azután értesülnek, hogy durván végigbulizták az éjszakát.

A másnapos katonáknak alaposan össze kell szedniük magukat, mivel ha nem találják meg az igazi bombát, akkor az egész város felrobban.

Forrás: ITT és ITT

A figyelmetekbe ajánljuk