Még a premier dátuma sincs meg, de a királyi családot máris felzaklatta A korona új évada
Netflix

Még a premier dátuma sincs meg, de a királyi családot máris felzaklatta A korona új évada

Egyes források szerint a Netflix sikersorozata, A korona felzaklatja Harry herceget és a királyi családot, mivel olyan képek jelentek meg a forgatásról, amelyeken Diána hercegné balesetét ábrázolják.


Harry herceg és a királyi család felháborodott , miután A korona című sorozat forgatásáról olyan képek kerültek ki, amelyen Diána hercegné autóbalesetét rekonstruálták – állítják a családhoz közeli források.

A vitatott Netflix-sorozat következő epizódjai Károly és Diána házasságának hírhedt összeomlását mutatják be. Emellett a walesi hercegné Dodi Fayeddel való románca is vászonra kerül.

A pár 1997 augusztusában tragikus módon vesztette életét a párizsi Pont de l'Alma alagútban történt autóbaleset következtében.

Ez is érdekelhet: Harry életének egyik legkínosabb pillanatát is bemutatják A korona új évadában

A Netflix pedig nemsokára bemutatja az incidenst megelőző megrázó pillanatokat, valamint az azt követő hetekben kibontakozó eseményeket.

Bár a platform azt mondta, hogy nem fogják megmutatni a „baleset pontos pillanatát", egy forrás azt állította, hogy a királyi családot mégis mélyen érinti majd az ezt a momentumot taglaló epizód.

Sok felháborodást fog okozni a királyi családban.(..). Szerintem sokan elég betegesnek fogják találni, hogy ilyen részletesen rekonstruálták, hogyan törték össze az autót

– mondta egy forrás a Mail Online-nak.

A széria Diána halálára való összpontosítása negatív reakciókat váltott ki a rajongók és az egykori hercegné barátai körében egyaránt.

Úgy tudni, hogy a szétroncsolt autót egy ponyva alatt szállították át Párizsba, ahol leforgatták a Diána életének utolsó pillanatait dokumentáló jeleneteket.

Egy családi barát korábban azt nyilatkozta, hogy a sorozat azt kockáztatja, hogy Vilmos és Harry herceg kénytelenek lesznek újra átélni életük legfájdalmasabb időszakát.

Forrás: Mirror

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk