Netflix logó
Fotó: Samet Özer/Unsplash

5 októberi Netflix-sorozat, ami mindenkit odaszegez a képernyő elé

Világhírű sportoló, különböző korokban élő nyomozók és spanyol, erotikára éhes tinik – a Netflix októberi kínálata is tartogat számunkra számos olyan izgalmas sorozatot, amelyek mindenki számára érdekesek lehetnek. Ilyenből mutatunk most ötöt.


Beckham (október 4.)

Ez a négyrészes széria David Beckham felemelkedését mutatja be, eddig soha nem látott felvételekkel. Az angolok világsztár futballistájának karrierje a 2000-es években tetőzött, a dokumentumfilm-sorozat azonban nemcsak a focipályán, hanem az azon kívül elért eredményeit is bemutatja testközelből.

Ezt is nézd meg! 5 kiváló életrajzi film, ami biztosan nem okoz csalódást!

Lupin, 3. évad (október 5.)

Az első évaddal 2021-ben rekordokat döntögető francia thriller harmadik felvonásában Assane-nak (Omar Sy) újabb kalandokkal kell szembenéznie. Távol kell maradnia feleségétől és fiától, azonban nem bírja ezt, így visszamegy Párizsba, hogy elszöktesse őket.

Az Usher-ház bukása (október 12.)

Egy pár fokkal már nyomasztóbb atmoszférájúnak tűnik Mike Flanagan nyolcrészes minisorozata. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb horrorrendezőjeként számon tartott direktor most egy Edgar Allan Poe-novellát dolgoz fel.

Az 1839-ben megírt Az Usher-ház vége címet viselő mű középpontjában egy korrupt gyógyszergyár vezérigazgatójának ködös múltja és gyermekeivel való konfliktusai állnak.

Ez is érdekelhet: 5 horrorfilm, ami kihagyhatatlan a rettegés szerelmeseinek 2023-ban

Testek (október 19.)

Négy kor, négy nyomozó, egy holttest. Ebben a nyolcrészes brit krimiszériában egy korokon átívelő gyilkosságot próbálnak megoldani a mindenkori londoni illetéketesek. 1890-be, 1941-be, 2023-ba és 2053-ba is eljutunk, a kérdés már csak az, hogy az idő előrehaladtával megfejtjük-e a rejtélyes bűnügyet.

Elit 7. évad (október 20.)

A nagysikerű spanyol tinisorozat 7. évadához érkezett. (Már a 8. is be lett jelentve remrég.) A rajongók a folytatás mellett egy régi szereplő visszatérésének is örülhetnek, hiszen az első és ötödik évad után ismét jelen lesz az egyik régi karakter, Omar is. Továbbá visszatérünk újra abba az iskolába, ahol minden szerelem, ellentét és viszály kezdetét vette.

A figyelmetekbe ajánljuk