Rekordot dönt a Lupin: még soha nem néztek ennyien egy sorozatot

Legalábbis ilyen rövid idő alatt!
Kevesebb, mint két hét alatt több tíz millióan nézték meg, így ezzel a nagy sikerű Vezércselt és a Bridgerton családot is lekörözheti.

A Netflix szerint a Lupin megdöntheti majd a szolgáltató saját gyártású sorozatainak rekordját, ugyanis a sorozat valószínűleg eléri a hetvenmillió nézőt a megjelenéstől számított huszonnyolc napban.

Ha ez valóban beigazolódik, akkor az eddigi első helyezettet taszíthatja le a trónról, ami A Bridgerton család. A romantikus sorozatnak hatvanhárom millió nézőt jósoltak az első huszonnyolc napjára, míg a második helyen végző Vezércselt hatvankét millióan láttak az első négy hétben.

A César-díjas Omar Sy főszereplésével készült Lupin január 8-án jelent meg. Még két hét sem telt el, a széria máris rengeteg ország toplistájának élére került. Még olyan nagy piacokon is, mint Brazília vagy Németország. Sőt, még az Egyesült Államokban is befért a top10-be.

Assane Diop, a híres francia úri tolvaj, Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.


Forrás: Netflix / 24.hu

A figyelmetekbe ajánljuk