Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Chris Jackson - Pool/Getty Images
Nagy csapás érte Harryt: megváltoztatták a titulusát

Katalin soha nem fogja Meghannek megbocsátani ezt a lépést

Azt követően, hogy Harry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, hogy távoznak a királyi családból, elmesélték, hogyan is néz ki életük a színfalak mögött.



A Harry és Meghan néven futó Netflixes dokumentumfilmben arról mesélt a pár, hogyan járult hozzá a média és a monarchia által generált nyomás ahhoz, hogy kilépjenek a királyi családból. Harry herceg Spare című könyvében pedig Vilmos herceggel és Károly királlyal fennálló kapcsolatának megromlását is részletezte

Ez is érdekelhet:Katalin egyszer furcsa ajándékot kapott Vilmostól, azóta is emlegetik

Ezzel szemben az Oprah Winfreynek adott interjúban meséltek először igazán arról, hogyan is érintették őket az elmúlt évek történései. A 2021-es interjúban több esetet is megemlítettek, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy odébb álljanak.

Az egyik ilyen esemény, amit Meghan Markle kiemelt, az az volt, amikor elvileg megsirattatta Katalin hercegnét 2018-as esküvője előtt. Azt rebesgették, hogy ennek az oka Sarolta hercengé koszorúslány ruhája volt, de ezt a sussexi hercegné tagadta. Szerinte ráadásul ennek az ellenkezője történt, a később napvilágot látó privát üzenetek pedig azt bizonyítják, Katalin egyszerűen képtelen volt megbocsátani Meghannek.

Egy forrás szerint Katalin az előbb említett Oprah-interjút a „legnagyobb árulásnak” tekintette, emiatt pedig nem tud megbocsátani Meghannek.

Katalin végleg meghúzta a határvonalat, a párról formált véleményét pedig nem fogja megváltoztatni. Soha nem kértek bocsánatot hazugságaikért. Vilmos hercegnek nehezebb a helyzete, mivel Harry a testvére. Ez egy borzasztó szituáció.

tette hozzá.

Ez is tetszhet: A korona folytatása feltárhatja Meghan és Harry kapcsolatának titkait is

A bennfentes meglátása szerint Vilmos herceg abban reménykedik, hogy „egy olajágat nyújthat” Harrynek, de Katalin ezt zokon vette, és a beszélgetés nagy veszekedésbe torkollt. Katalin továbbra is tartja magát véleményéhez és „soha nem fogja megbocsátani Meghannek, amit tett.”, egyáltalán nem nyitott a megbékélésre.

Katalin úgy érzi, hogy Harry, de legfőképpen Meghan már így is túl sok kárt okozott a királyi családnak, azzal pedig ha visszatérnek csak még több kárt fognak magukkal hozni

– mondta

Kate Middleton, Katalin hercegn\u00e9

Katalin hercegné a wimbledoni kupán

Fotó: Tim Clayton - Corbis / Getty Images

A forrás szerint a témáról Meghan is nyilatkozott. Elmondása szerint Meghan úgy érzi, Katalinék egyszer sem lettek felelősségre vonva azért, ahogy vele bántak amíg a királyi családhoz tartozott, soha sem kértek bocsánatot és úgy tűnik, ennyivel meg is úszták.

A figyelmetekbe ajánljuk