Vilmos és Katalin

Katalin egyszer furcsa ajándékot kapott Vilmostól, azóta is emlegetik

Elég csak a walesi hercegné ékszerkollekciójára pillantani, hogy tudjuk, Vilmos herceg valószínűleg kiváló ajándékozó.


Katalin hercegné állítólag egy gyöngyös és gránátos, rózsaaranyból készült viktoriánus gyűrűt kapott Vilmostól, amikor még randevúztak, és első közös, már házaspárként töltött karácsonyukon, egy pár zöld ametiszt fülbevalót ajándékozott neki Kiki McDonough-tól, aki az egyik kedvenc ékszertervezője.

Ez is érdekelhet: Miért visel 3 ékszert is a gyűrűsujján Katalin hercegné?

A pár harmadik házassági évfordulója is különleges volt: Vilmos egy Ballon Bleu de Cartier órát ajándékozott Katalinnak, és még nem is kezdtük el sorolni a leendő királytól kapott gyerekváró-ajándékokat!

Katalin György herceg születése után egy örökkévalósági gyűrűt, Sarolta hercegnő üdvözlése után egy turmalin, ametiszt és gyémánt fülbevalót, Lajos herceg születésekor pedig egy citrin gyűrűt kapott, bár egyesek szerint a gyűrű már korábban is a gyűjteményében volt.

Ha tovább olvasnál: Katalin elárulta, hogy ő vagy Vilmos-e a szigorúbb szülő

Katalin \u00e9s Vilmos

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Akárhogy is, úgy tűnik Vilmos herceg képben van, ha a felesége kényeztetéséről van szó, és ajándékozóként is megállja a helyét.

Vilmos herceg szerint azonban ez nem mindig volt így. A királyi családtag ugyanis elismerte, hogy a múltban jó néhány baklövést elkövetett, és a héten újra felszínre kerültek egy 2020-as interjúból származó vicces megjegyzései, amelyek során bevallotta, hogy mi volt a legrosszabb ajándék, amit valaha adott a feleségének − és az ő reakciója az ajándék láttán.

Peter Crouch podcastjában Vilmos herceg bevallotta:

Egyszer vettem a feleségemnek egy távcsövet − ezt soha nem hagyta elfelejteni. Ez még az udvarlás elején történt. Őszintén szólva fogalmam sincs, miért vettem neki egy távcsövet, akkoriban jó ötletnek tűnt.

Forrás: Marie Claire

A figyelmetekbe ajánljuk