vilmos és katalin

Katalin elárulta, hogy ő vagy Vilmos-e a szigorúbb szülő

A walesi család a világ egyik legismertebb famíliája. Katalin és Vilmos, valamint gyermekeik szinte minden egyes nap a címlapokon szerepelnek, ezért nehéz elképzelni a hétköznapjaikat. Hogyan viselkednek a gyermekeik? És a házaspár közül vajon ki a szigorúbb szülő? Egy videóból most kiderült!


A Sky News májusban osztott meg egy imádni való felvételt, amelyben Vilmos herceg találkozik egy idős hölggyel, aki három koronázásnak is szemtanúja volt élete során.

Szerencsére a királyi rajongók most lecsaptak egy másik videórészletre is, amiből néhány dolgot megtudhatunk Katalinról. A videón, amelyet a Károly király koronázása után a Buckingham-palotában rendezett kerti partin forgattak, a hercegné férjéhez hasonlóan szintén a 93 éves, Aldith Grandison nevű asszonnyal beszélget.

Ez is érdekelhet:Újra előkerült Meghan furcsa megjegyzése Katalin és Vilmos esküvőjéről

Szörnyű vagyok! Borzalmas vagyok a viccekben, de Vilmos nagyon ügyes benne, és szinte bárkit képes megnevetettni

– mondja a hercegné.

A nő ezután azt mondta Katalinnak, hogy ez talán azt jelenti, hogy ő a szigorú a családban, ha a walesi gyerekekről van szó, de a hercegné ezt nevetve megcáfolta:

Én határozottan nem vagyok szigorú! Miből gondolja ezt?

Katalin és Vilmos csodálatos szülei gyermekeiknek, a 10 éves György hercegnek, a 8 éves Sarolta hercegnőnek és az 5 éves Lajos hercegnek.

Történetesen a szülői készségeik nagy részét Katalin kisgyermekkori fejlesztéssel kapcsolatos munkája határozta meg, amelynek köszönhetően rengeteg pedagógussal és kutatóval találkozik. És bizonyára sok hasznos praktikával gazdagodott, amit aztán otthon is alkalmazhat.

Olvasd el ezt is! „Mint egy Jane Austen-regény” − Vilmos és Katalin veszekedéseiről mesélt egy bennfentes

A hercegné egyébként épp féléve tagja a Shaping Us kampányának, ebből az alkalomból pedig egy bejegyzést is közzé tett az Instagramon:

Kampányunk rávilágít a gyermekkor fontosságára, és arra, hogy miképp formálja a felnőtté válásunkat. A terhességtől ötéves korunkig exponenciális ütemben fejlődik az agyunk. Csodálatos hat hónap volt ez, és széles körben terjesztettük a tudatosságot, de még sok minden vár ránk.

A figyelmetekbe ajánljuk