Maghan Markle
Fotó: Shutterstock

Újra előkerült Meghan furcsa megjegyzése Katalin és Vilmos esküvőjéről

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011-es esküvőjét milliók követték világszerte. A pár a Westminster Apátságban mondta ki az igent, és idén áprilisban ünneplik 12. házassági évfordulójukat.


A pár nagy napja az elmúlt évtizedben folyamatosan lekötötte a királyi rajongók figyelmét. Az évek során sok kedves részlet került elő, például hogy Vilmos segített a leendő menyasszonynak a haja elkészítésében, vagy hogy Katalin megtört egy 350 éves királyi hagyományt.

Ez is érdekelhet: Harryt kifejezetten zavarta Vilmos és Katalin boldogsága

A szertartás sok évvel azelőtt volt, hogy Meghan Markle megismerkedett Harry herceggel és maga is a királyi család tagja lett. Akkoriban még feltörekvő hollywoodi színésznő volt, aki épp akkor kapta meg a Suits című sorozatban az áttörő szerepét, és saját életmódblogot is írt, a The Tiget. Itt írt a „hercegnők iránti rajongásról" és arról, hogy mekkora nyomás nehezedett Katalinra annak idején.

Azt írta:

A kislányok arról álmodoznak, hogy hercegnők legyenek. Én például She-Ra, a hatalom hercegnője voltam. Azoknak, akik nem ismerik a 80-as évekbeli rajzfilmes utalást, She-Ra He-Man ikertestvére, és egy kardforgató királyi lázadó, aki az erejéről ismert. Itt határozottan nem Hamupipőkéről beszélünk.

Ha tovább olvasnál: Katalin hercegnének nem tetszett Meghan Markle vicce

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Vilmos herceg esk\u00fcv\u0151je

Fotó: Shutterstock

Majd azzal folytatta, hogy a felnőtt nők gyakran megtartják ezt a gyermekkori fantáziát, ehhez elég csak megnézni a királyi esküvőt övező pompát és a Katalin hercegnéről szóló végtelen beszélgetéseket.

A walesi hercegi pár esküvőjét hatalmas érdeklődés övezte − a ruhától kezdve, amit Katalin viselt, egészen a ruha mögött álló tervezőig. Ezek az információk az esküvő előtti hónapokban kiszivárogtak, ami állítólag felzaklatta Katalint, mivel igyekezett titokban tartani a finomabb részleteket.

Meghan nem tudta, hogy alig hét évvel később ő is hercegné lesz − 2018-ban ment hozzá Harry herceghez.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk