Meghan és Harry
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A korona folytatása feltárhatja Meghan és Harry kapcsolatának titkait is

A korona a királyi család rajongói számára a Netflix kedvenc sorozata, mely egy drasztikus változtatásnak köszönhetően feltárhatja Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatának titkait is.


Meghan Markle lehet a középpontban a sorozat folytatásában, annak ellenére, hogy az a hírek szerint a hatodik széria után véget ér.

A következő évad − amelynek forgatása jelenleg is zajlik − Vilmos herceg egyetemi éveit fogja feltárni, ahol megismerkedett mostani feleségével, Katalin hercegnével.

Ez is érdekelhet: Már most lehet találgatni, hogy mi lesz A korona 6. évadában

Egy forrás elárulta, hogy a sorozat alkotói új irányba szeretnék elvinni a történetet, ami a Downton Abbey nyomdokaiba lépve a nagyvászonra is eljuthat.

Ez azt jelentené, hogy a sorozat készítői a modern királyi család pletykáira koncentrálhatnának egy ilyen folytatásban, beleértve Harry herceg és Meghan szerelmi történetét, valamint Sussex hercegének és bátyjának összetűzését. Egy film, vagy esetleg egy különkiadás-sorozat létrehozásával az alkotóknak sokkal nagyobb rugalmasságuk lenne az idő és a témák tekintetében.

Ha tovább olvasnál: A királyi családot máris felzaklatta A korona 6. évada

k\u00e9p a 6. \u00e9vad forgat\u00e1s\u00e1r\u00f3l, a sorozatbeli Katalinnal \u00e9s Vilmossal

Fotó: Jeff J Mitchell/Getty Images)

Bár ez drasztikus változásnak hangzik, a Downton Abbey már hatalmas sikert aratott: 52 epizódon keresztül futott, majd két sikerfilmben folytatódott.

A korona eddig Diana hercegné és Károly király házasságának következményeire, valamint az 1992-es tűzvészre összpontosított, amely súlyosan megrongálta a windsori kastélyt.

A korona 10 epizóddal tér vissza még idén, a színészek, mint Imelda Staunton a királynő, Sir Jonathan Pryce az edinburgh-i herceg, Dominic West Károly és Elizabeth Debicki Diana walesi hercegné szerepében folytatják korábbi szerepeiket.

Forrás: Mirror

A figyelmetekbe ajánljuk