Deadpool és Rozsomák

Shawn Levy, az új Marvel-film rendezője kiemelte: a két karakter közös kalandja nem tekinthető szimplán a Deadpool-sorozat harmadik részének, írja a Deadline.


Bár, ahogy azt mi is megírtuk, a projekt eredetileg a Deadpool 3 munkacímet viselte, idővel átalakult a koncepció. A film rendezője, Shawn Levy (Free Guy, Az Adam-projekt, Éjszaka a múzeumban) egy friss interjúban tisztázta, mennyire nagy szerepet kap majd Rozsomák az új moziban:

Ami a Deadpool & Rozsomák történetének megalkotását illeti, minden nap kiváltságosnak éreztem magam, mert két hatalmas filmsztárról (Ryan Reynolds és Hugh Jackman – a szerk.) beszélünk a legikonikusabb szerepeikben. Ez egyúttal lehetőséget is adott nekem. Ez a harmadik Deadpool-film, de nem a Deadpool 3. Ez egy másik sztori, ami nagyon Deadpool és nagyon Rozsomák is. Nem próbálunk semmit sem másolni az első két filmből. Azok fantasztikusak voltak, de ez a két karakter közös története.

Levy azt is elmondta, hogy – az előző két részhez hasonlóan – a film elég véres és poénos lesz. A Marvel fő célja az, hogy a közönség teljesen felszabadult legyen a moziban – a tesztvetítések pedig a rendező szerint nagyon ígéretesek voltak.

A Deadpool & Rozsomák 2024. július 26-án érkezik a mozikba. Bár hivatalos bejelentés erről még nem érkezett, minden bizonnyal Josh Brolin is feltűnik, mint a második Deadpool-film főgonosza, Kábel, illetve Patrick Stewart is újra X professzor bőrébe bújhat.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett egy másik húzónév is visszatérhet a Marvel-univerzumba. Robert Downey Jr. nemrég azt nyilatkozta: bármikor újra eljátszaná Vasembert. Arról, hogy pontosan mit érez ezzel kapcsolatban, itt írtunk bővebben.

A figyelmetekbe ajánljuk