Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. szívesen visszatérne a Marvel moziverzumába

Robert Downey Jr. több mint 10 éven át volt meghatározó tagja a Marvel moziverzumának, hiszen az egész MCU az ő főszereplésével készült Vasemberrel indult világhódító útjára. Bár karaktere a Bosszúállók: Végjátékban meghalt, úgy tűnik a színészt ez nem tántorítaná el attól, hogy Tony Starkként visszatérjen.


Valószínűleg sokan látnák viszont a mozivásznon Tony Starkot, ugyanakkor tökéletes lezárást kapott a színész karaktere a Végjátékban írja a Slashfilm.

Úgy tűnt Robert Downey Jr. is maga mögött hagyta legendás szerepét, és más műfajban csillogtatta meg tudását. Szakmailag pedig most van a csúcson, hiszen az Oppenheimerben játszott szerepéért elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

Ez is érdekelhet: Dollármilliókért kelt el a legelső Marvel-képregény

Ám egy új interjúban, amikor megkérdezték tőle, hogy visszatérne-e valaha Tony Starkként, a színész így válaszolt:

Örömmel vállalnam. Túlságosan is beépült már a DNS-embe. Az a szerep kiválasztott engem. Figyelj, én mindig azt mondom, hogy soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen. Hiszen tuti, hogy veszíteni fogsz. Ő a bank. A bank pedig mindig nyer.

Azonban a Marvel Studios elnöke, illetve a Marvel-moziuniverzum elsődleges producere Kevin Feige hivatalosan is kijelentette, hogy Vasember halott, és nem tervezik, hogy varázslatos módon feltámasszák.

A producer úgy véli, hogy a halála a Bosszúállókban túlságosan komoly volt: emlékezzünk csak vissza, hogy a filmben egy nagyon hosszú temetési jelenetet kreáltak a karakter számára. Egy elhamarkodott feltámasztás Feige szerint utólagosan olcsóbbá tenné azt a pillanatot és magát a Marvelt.

Olvasd el ezt is! A Marvel sok év után elismerte az egyik legnagyobb hibáját

Azonban ennek ellenére felröppentek olyan pletykák, hogy mind Downey, mind az Amerika kapitányt alakító Chris Evans visszatér az MCU egy jövőbeli részében, mivel a Végjáték óta készült filmek nem voltak olyan sikeresek, mint a korábbi produkciók.

A figyelmetekbe ajánljuk