Deadpool

Deadpool

Jövőre már foroghat is a Deadpool 3 a Marvelnél

Ryan Reynolds megnyugtatott mindenkit, hogy aktívan dolgoznak már rajta.


Ryan Reynolds éppen új filmjét, a Free Guy-t promózta, amikor a Collider riportere megkérdezte tőle, mi a helyzet a Deadpool 3-mal. Az első két film a Fox franchise-a volt, amíg a Disney fel nem vásárolta az egész 20th Century Foxot. Szóval kérdés volt, hogy a mocskos szájú, véres Deadpool-filmeket hogyan fogják beilleszteni a gyerekbarát Marvel mozgóképes univerzumba.

Reynold most megnyugtatott mindenkit, hogy már aktívan dolgoznak a filmen, arra a kérdésre pedig, hogy mennyi esélyt lát rá, hogy jövőre már forogjon is a film, ezt felelte:

Hogy mennyi százalék esély van rá? Nem tudom. Nem tudok százalékot mondani. Azt mondanám, hogy fele-fele talán. De nagyon aktívan dolgozunk rajta és kezd eléggé alakulni. Milyen hónapban is vagyunk? Augusztus? Ó, jövő év? Elég jók az esélyek rá, azt mondanám, 70%.

A forgatókönyvön Lizzie Molyneux-Loeglin és Wendy Molyneux dolgozik. Ők egyrészt testvérek, másrészt korábban a Bob burgerfalodája című animációs sorozaton dolgoztak, Reynolds pedig kifejezetten dicsérte őket, elmondva, hogy míg más írók elvonulnak írni egy időre, velük naponta komminikál és folyamatosan együtt dolgoznak a könyvön vele, újabb ötletekkel dobálva őt.

A figyelmetekbe ajánljuk