Colin Farrell a Pingvinben
Fotó: IMDb

Colin Farrell többé látni sem akarja a Pingvin jelmezét?

Szeptember 19-én érkezik a Pingvinről szóló Batman-spinoffsorozat első része. A történet a címszereplő gengsztert helyezi a középpontba, akit ismét a szinte felismerhetetlenség maszkírozott Colin Farrell alakít. Egy friss interjúból kiderült: a színésznek a forgatás vége felé hihetetlenül elege lett a jelmezből.


Az Oscar-jelölt Colin Farrell (In Bruges, Úriemberek, A sziget szellemei) nemrégiben felidézte, milyen elképesztően fárasztó sminkelési és maszkolási folyamat járt együtt a Pingvin megformálásával.

Ne értsenek félre, imádtam… de a végére már nyafogtam mindenkinek, aki meghallgatott, hogy rohadtul azt akarom, hogy befejezzük végre

– idézi a Deadline a Total Filmnek adott interjút. Farrell persze rögtön hozzátette azt is, mennyire hálás a szerepért: saját bevallása szerint Burgess Meredith 1960-as évekbeli alakításán nőtt fel, majd Danny DeVito 1992-es verzióját is hihetetlenül szerette, amiatt pedig elképesztően kiváltságosnak érzi magát, hogy ilyen színészek nyomdokaiba lépve formálhatja meg Batman egyik legkomolyabb ellenfelét.

Farrell először a 2022-es, Matt Reeves-féle Batmanben tűnt fel, az egy héttel a film után játszódó, napokon belül érkező sorozatban pedig sokkal jobban megismerhetjük karakterét és Gotham alvilágát.

Mivel még nem ismertek a nézői reakciók, egyelőre korai lenne a második évadról beszélni, ráadásul a nehéz forgatás miatt Farrell sem száz százalékig biztos abban, hogy visszatérne.

Talán egy év múlva benne lennék. De amikor befejeztem, azt gondoltam, hogy soha többé nem akarom felvenni ezt a rohadt jelmezt.

A figyelmetekbe ajánljuk