Danny DeVito

Danny DeVito ezzel a feltétellel lenne hajlandó ismét a Pingvin bőrébe bújni

Kultikusnak számít Tim Burton két Batman-filmje, és nem kevésbé volt emlékezetes Danny DeVito sem a Pingvin szerepében. Az olasz-amerikai színész egy újságíró érdeklődésére nemrég elmondta, hogy hajlandó lenne újra eljátszani a Pingvint – egy feltétellel.


Tim BurtonBatman-filmjei a mai napig népszerűnek számítanak, annak ellenére is, hogy sokak szerint Christopher Nolan még nála is jobban dolgozta fel a Denevérember történetét.

Burton filmjeiben számos A-listás hollywoodi színész működött közre: a főhőst Michael Keaton alakította, de Jack Nicholson, Kim Basinger vagy éppen Michelle Pfeiffer is feltűnt a fontosabb szerepekben.

Ez is érdekelhet: Ezért golyózhatták ki Marlon Brandót Tim Burton Batman-filmjéből

Sokak szerint mégis Danny DeVito játéka volt a legemlékezetesebb mind közül. Az olasz származású amerikai színész Oswald Cobblepotot, azaz a Pingvint alakította, és legendák keringenek arról, mennyire komolyan vette a szerepét.

Állítólag a forgatás szüneteiben is nyers halat evett, idővel annyira azonosult a karakterével, hogy Pfeiffer meg is rémült tőle.

A nézők persze értékelték az átélést, és úgy tűnik, a színész is jó szívvel gondol vissza erre a szerepére: a mai napig őrzi például a Pingvin esernyőjét.

Nemrég egy újságíró megkérdezte DeVitót, hajlandó lenne-e újra eljátszani a legendás szerepet, a színész válasza pedig izgalomba hozta a Burton-féle Batman-mozik rajongóit – írja a Slash Film.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk! Oscar 2024: Tarolt az Oppenheimer, Emma Stone megkapta karrierje második aranyszobrát

Ha Tim Burton ülne a rendezői székbe, gondolkodás nélkül igent mondanék. Oswald Cobblepot volt a kedvenc karakterem. Remek időszak volt

– fogalmazott az amerikai színész.

DeVito részéről tehát egyértelműen megvan a szándék, de arról nem tudni, hogy Tim Burton mit szólna az ötlethez.

A legendás rendező egyesek szerint túl van már pályafutása csúcsán, az azonban bizakodással töltheti el a rajongókat, hogy Burton a Beetlejuice folytatását is elvállalta, amely idén kerül a mozikba. Ki tudja, talán a Batmanre sem mondana nemet?

A figyelmetekbe ajánljuk