Colin Farrel a The Batman című filmben.
Warner Bros.

Kulcsszereplő tér vissza a Batman-univerzumban játszódó Pingvin-sorozatba

A várakozásoknak megfelelően a nemsokára megjelenő új Batman-mozihoz hasonlóan, Colin Farrell fogja alakítani Pingvint a denevérember egyik főellenségéről szóló sorozatban.

Batman-univerzum egyre bővül, és a sztárjai egyre nagyobbak. Néhány hónappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a Warner Bros. egy olyan sorozatot fejleszt, amelynek középpontjában a Pingvin áll, aki Matt Reeves közelgő, The Batman című filmjében is szerepel majd. Colin Farrell alakítja Pingvint a moziban, de akkor még nem volt világos, hogy a sztár újra eljátssza-e a szerepet a sorozatban. Most már tudjuk, hogy igen.

A Variety hozta nyilvánosságra a nem meglepő, de üdvözlendő szereposztás hírét. A jelentések szerint a sorozat „Pingvin hatalomra jutását fogja vizsgálni Gotham alvilágában" – bár ebből nem derül ki egyértelműen, hogy a Reeves-film előtt vagy után játszódik-e a sorozat.

Farrell március 3-án debütál gonosztevő szerepében, a The Batman ugyanis ekkor premierezik a hazai mozikban.

A filmben Zoë Kravitz a Macskanőt, Paul Dano Rébuszt, Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnököt és John Turturro Carmine Falcone-t fogja játszani. Ne feledkezzünk el Robert Pattinsononról sem, hiszen ő alakítja majd Batman, azaz Bruce Wayne karakterét.

Forrás: Gizmodo

A figyelmetekbe ajánljuk