Egy királyi látogatás, ami túlcsorgott az érzelmektől

Egy királyi látogatás, ami túlcsorgott az érzelmektől

Katalint megérintette a Cornwallban tett látogatás.


Miután Erzsébet királynő elhunyt, Vilmos herceg és Katalin automatikusan Cornwall új hercege és hercegnéje lett.

Bár őket leginkább walesi herceg és hercegné néven emlegetik, Vilmos és Katalin megtartják a cornwalli hercegséget, így elvárják tőlük, hogy gyakran látogassanak el Cornwallba, és tartsanak kapcsolatot az ottani emberekkel, amit a múlt héten tettek meg először, mióta megszerezték ezeket a címeket. Ez az utazás pedig azért volt különösen jelentős, mert éppen ekkor volt 40 éve, hogy a néhai Diána hercegné Cornwall hercegnőjeként először járt a megyében.

Ez is érdekelhet: 5 eset, amikor Vilmos herceg súlyosan megszegte a királyi protokollt

Diána elég gyakran járt Cornwallban, és bárhol is járt, nagy hatást gyakorolt az emberekre. Ez része a kötelességének, ha a cornwalli hercegné nevet viseli, meg kell próbálnia különleges kapcsolatot kialakítani az országnak azzal a részével. A királyi életnek pedig van egy mintája, ahogyan ezek a címek öröklődnek, nyilvánvalóan tele vannak jelentőséggel és érzelmekkel. A néhai anyósod nevét viselni, akit soha nem ismertél, nyilvánvalóan egy érzelmes pillanat

– mondta Jennie Bond királyi szakértő.

Látogatásuk alatt a királyi pár rendkívül elfoglalt volt. Meglátogatták a Cornwall-i Nemzeti Tengerészeti Múzeumot Falmouthban, majd a Dracaena Központba mentek, amely egy közösségi központ, amely szociális támogatást nyújt a helyi lakosoknak. Volt néhány hihetetlenül kedves pillanat a nap folyamán, például amikor Katalin egy csapat gyerekkel táncolt, vagy amikor meglátta egykori történelemtanárát, és megölelte őt.

Mindent összevetve úgy tűnik, a látogatás nagyon jól sikerült, és nincs kétségünk afelől, hogy a királyi pár így közelebb érezte magát Diána emlékéhez.

A figyelmetekbe ajánljuk