a királyi család egy része
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

​Van egy családtag, aki osztja Harry véleményét a királyi működésről

Mióta Harry herceg emlékiratai az év elején megjelentek, a királyi család nem kommentálta az általa felhozott állításokat.


A Spare című könyvben Sussex hercege végig a családjával való feszült kapcsolatait elemzi. Többek közt azt állítja, hogy Vilmos herceg fizikailag megtámadta őt, és hogy apja irodája volt a felelős azért, hogy magánéleti történetek szivárogtak ki a médiának.

Ez is érdekelhet: Eugénia hercegnő is elhagyhatja a királyi családot

A királyi család tagjai a megbízatások során a nyilvánosság tagjai által feltett kérdésekre sem válaszoltak. Legutóbb Károly király meglehetősen kínos választ adott, amikor valaki azt kérte tőle, hogy „hozza vissza Harryt", Vilmos és Katalin pedig figyelmen kívül hagyta a kérdéseket a könyvvel kapcsolatban.

Eugénia hercegné azonban − aki köztudottan nagyon közel áll Harryhez és Meghanhoz − állítólag megtörte a királyi csendet azzal, hogy unokatestvérével együtt vett részt a Super Bowlon.

Ha tovább olvasnál: Harry herceg elvárja, hogy bocsánatot kérjen a királyi család

Harry herceg \u00e9s Eug\u00e9nia hercegn\u0151

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Mindketten ott voltak a 2022-es Super Bowlon, és Duncan Larcombe királyi szakértő és életrajzíró azt állította, hogy nyilvános kiruccanásuk azt mutatja, hogy a hercegné „támogatja" a Sussexeket, miután úgy döntöttek, hogy elhagyják a királyi családot.

Így nyilatkozott:

Eugénia szakít a többi királyi családtaggal azzal, hogy ilyen nyilvánosan kiáll Harry és Meghan mellett az új életükben. Támogatja, amit a királyi családról mondtak. A család egyetlen más tagját sem lehet látni Harry és Meghan közelében.

Vannak, akik úgy gondolják, hogy Eugénia lehet Harry egyetlen reménye arra, hogy visszahozzák, ha a dolgok nem működnek. Ő volt az egyetlen royal, aki a pár Netflix doku-sorozatában, a Harry & Meghanban is szerepelt, ahogy a tengerparton játszott a fiukkal, Archie-val.

Forrás: Marie Claire

A figyelmetekbe ajánljuk