Harryék után egy újabb magas rangú tag hagyhatja el a királyi családot

Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank a hírek szerint követhetik Harry herceget és Meghan Markle-t az óceánon túlra, mivel állítólag ők is az USA-ban telepednének le.


A belsős információk szerint a királyi pár azt fontolgatja, hogy második gyermekük születése után követik Sussexéket Kaliforniába.

Az ügy állítólag már olyan komolyra fordult, hogy Harry és Markle a lakóhelyükhöz közeli, Montecitóban található házhirdetéseket is küldtek a párnak.

A pár, akik nemrég jelentették be, hogy második gyermeküket várják, azonban inkább egy Los Angeles nyugat-hollywoodi részén lévő otthonban gondolkodnak. Fontos azonban megjegyezni, hogy Eugéniáék először csupán bérelnének egy házat, mivel le akarják tesztelni, miként tudnak beilleszkedni az ottani közegbe.

Ez is érdekelhet: Mit jelent Eugénia hercegnő terhessége a királyi utódlási sorban?

A hercegnő számára biztosan nem lenne ismeretlen a helyi kultúra, mivel Eugénia 2013 és 2015 között két évet élt New Yorkban, amikor egy aukciós háznak dolgozott.

Egy biztos: a pár tagjai mindenképp módosítani akarnak a mostani helyzetükön, hiszen jelen állás szerint Eugénia és Brooksbank Anglia és Portugália között ingáznak, mivel a hercegnő férje ott dolgozik.

Egy belsős forrás így nyilatkozott a hír kapcsán:

A növekvő család miatt mindenki úgy érzi, hogy itt az ideje az újrakezdésnek. Ez nem csak egy vágyálom.

Harry hercegék minden bizonnyal nagyon örülnének a költözésnek, ugyanis a herceg a Tartalék című könyvében leírta, hogy mindig is kedvelte a 32 éves hercegnőt, sőt felesége Meghan is odavan Eugéniáért, és az egész családért.

Forrás: Mirror

A figyelmetekbe ajánljuk