Brad Pitt

Brad Pitt szomszédja évekig élhetett ingyen a színész 40 millió dolláros birtokán

Brad Pitt mellett élni egy dolog. Na de az ő birtokán élni, ráadásul teljesen ingyen? Az már egy teljesen másik kategória. Sokan csak álmodunk erről, de van, akivel ez tényleg megtörtént.


Az Oscar-díjas színész nemrég adta el Los Angeles-i birtokát, amiért mintegy 40 millió dollárt tehetett zsebre – ez átszámolva több mint 13 milliárd forint.

Az 59 éves Pitt egyébként már évekkel ezelőtt megtehette volna, hogy megszabadul a birtoktól, ezt mégsem tette meg, aminek egészen meglepő oka volt: több szomszédja is ott élt, ráadásul ingyen.

Az Elvira-karakterrel világhírűvé vált Cassandra Peterson kezdetben csak szimplán Pitt szomszédja volt, majd, amikor a színész felvásárolta a saját háza mellette ingatlanokat is, Peterson hirtelenjében albérlővé avanzsált – persze lakbér nélkül.

Azt hiszem, volt vagy 22 ház, amelyik a telek széléhez simult. És valahányszor felbukkantak, mindig vett egyet

nyilatkozta a People magazinnak Peterson, aki azt is hozzátette, hogy Pitt nem csak vele volt ilyen nagylelkű.

Cassandra Peterson, h\u00e1tt\u00e9rben az \u00e1ltala megform\u00e1lt Elvira-karakter

Cassandra Peterson, háttérben az általa megformált Elvira-karakter.

GettyImages

Az egyik házban, amelyet Brad megvásárolt, egy kilencvenes éveiben járó férfi lakott, aki nemrég özvegyült meg. Nagyon-nagyon kedves volt a férjhez. A felesége meghalt, és a férj, John ott lakott. Tudom, hogy Brad megengedte neki, hogy ott lakjon anélkül, hogy bármit is fizetett volna, amíg meg nem halt. Elég vicces volt, mert John 105 éves koráig élt

– mondta a színésznő.

A figyelmetekbe ajánljuk