Brad Pitt.

A világhírű színésznő szerint Brad Pitt bosszúból rúgatta ki őt a Harcosok klubjából

Courtney Love elmondása szerint övé lett volna az egyik főszerep a Harcosok klubjában, mielőtt összeveszett volna Brad Pitt-tel egy Kurt Cobain-film miatt.


Love a héten Marc Maron WTF című podcastjének vendége volt, és a Hole énekesnője érdekes állításokat tett arról, hogy miként rúgták ki a legendás produkcióból. Elmondása szerint eredetileg a Helena Bonham Carter által alakított Marla Singer karakterének szerepét kapta meg a sikerfilmben.

Love azt mondja, hogy mindenképp övé lett volna a szerep, amiben Brad Pitt és Edward Norton mellett játszott volna. A forgatás előtt azonban kapott egy telefonhívást Gus Van Sant filmrendezőtől. A direktor közölte vele, hogy Brad Pitt-tel dolgozik jelenleg, aki nagyon érdeklődött Kurt Cobain szerepének eljátszása iránt a Nirvana néhai énekeséről készülő életrajzi filmben. Mivel Love Cobain özvegye, a két férfi arra törekedett, hogy az ő beleegyezését is megszerezzék a projekthez. Bár ezt később megbánta, Love elmondta, hogy nagyon kiakadt, miután tudomást szerzett a tervről.

Ez is érdekelhet: Brad Pitt ezzel a húzásával még távolabb kerülhet a filmes világtól

Egy telefonhívás után, amelyben udvariatlanul tudatta Pitt-tel, hogy nem játszhatja Cobain-t, kapott egy hívást a Harcosok klubja direktorától, David Fincher-től, aki közölte vele, hogy kirúgták a film szereplőgárdájából. Az énekesnő bevallása szerint a menesztése után nem tudta megnézni a filmet, azt állítva, hogy közvetlenül azért rúgták ki, mert nem engedte, hogy Pitt játssza a néhai férjét.

Love azt állítja, hogy évekkel később még egyszer el tudott beszélgetni Pitt-tel, és ez az eszmecsere sokkal jobban sikerült, mint az első megbeszélés. Love szerint Pitt ezúttal is egy Kurt Cobain-életrajzi filmet akart készíteni a Plan B kiadón keresztül. Ez a találkozó állítólag 2020-ban történt, de még 18 év elteltével sem érezte azt, hogy Pitt lenne az igazi a produceri szerepre. Love ezt elmondta Pittnek is, de sokkal tisztábban fogalmazva:

Volt vele egy Zoom-meetingem. Én pedig kiálltam magamért. Azt mondtam >> Figyelj, ember. Nem tudom, hogy bízom-e benned, és nem tudom, hogy a filmjeidet csupán a profitért készíted-e. Ezek nagyon jó társadalmi igazságossággal foglalkozó filmek, de tudod, tudod. Ha nem értesz engem, akkor nem érted Kurtöt, és nem érzem úgy, hogy érted, Brad. << Mindegy, ennyi volt.

Még nem készült igazi Kurt Cobain-életrajzi film, bár Gus Van Sant rendezett egy Last Days című mozit, amely egy olyan zenészt követ, aki nagyon emlékeztet a Nirvana énekesére. Love azt mondja, szeretné, ha egyszer elkészülne az életrajzi film, de a megfelelő emberekkel.

Forrás: Movieweb


A figyelmetekbe ajánljuk