Anthony Hopkins
Fotó: IMDb

A 86 éves Anthony Hopkins hamarosan elkezdi forgatni új filmjét

Anthony Hopkins kilencvenhez közel sem lassít: a Variety értesülései szerint ő lesz a főszereplője a Maserati: The Brothers című életrajzi filmnek.


A legendás, Oscar-díjas Anthony Hopkins kulcsfontosságú szereplője lesz Bobby Moresco életrajzi filmjének, amely a Maserati autómárka történelmét dolgozza fel. Hopkins egy olyan gazdag olasz férfit fog alakítani, akinek komoly szerepe volt a Maserati-testvérek anyagi támogatásában.

A film producere az az Andrea Iervolino, aki Moresco Lamborghini: A férfi a legenda mögött című alkotásán is dolgozott, és aki Michael Mann Ferrari-filmjének munkálataiban is részt vett – ez utóbbiban Adam Driver és Penélope Cruz játszotta a főszerepet.

Az, hogy Anthony Hopkins a fedélzeten van, egy valóra vált álom

– mondta Iervolino egy nyilatkozatban.

Az a páratlan képesség, amivel megformálja az összetett karaktereket, kétségtelenül feldobja majd a történetünket, és már nagyon várjuk, hogy lássuk, milyen mélységet visz a szerepébe.

A Maserati: The Brothers további szereposztásáról és megjelenési dátumáról egyelőre nincsenek híreink, az viszont biztosnak látszik, hogy a forgatást hamarosan megkezdik, méghozzá Bolognában.

Nem ez az egyetlen projekt, amiben a színészlegenda mostanában részt vesz: hamarosan érkezik Mary című filmje, amelyben Heródes királyt játssza majd. A bibliai történet a Jézus születése körüli eseményeket és a család menekülését dolgozza fel – a címszereplő Máriát Noa Cohen, Józsefet pedig Ido Tako formálja meg.

A rendező D.J. Caruso (xXx: Újra akcióban), az eredeti forgatókönyvet pedig Timothy Michael Hayes írta papokkal, püspökökkel, baptista lelkészekkel, rabbikkal, mormonokkal, muszlimokkal, valamint bibliatudósokkal és teológusokkal való hosszas konzultáció után.

A Variety értesülései szerint a Netflix nemrég megszerezte a Mary jogait, és a film még 2024-ben streamelhető lesz.


A figyelmetekbe ajánljuk