Nem látták a baleset óta: váratlanul jelent meg egy rendezvényen Anna hercegnő

Nem látták a baleset óta: váratlanul jelent meg egy rendezvényen Anna hercegnő

Anna hercegnő a héten visszatért királyi szolgálataihoz: a 73 éves királyi családtag megjelent a Fogyatékkal Élők Lovas Szövetségének nemzeti bajnokságán.


A hercegnő megjelenése váratlan volt, miután a múlt hónapban a gloucestershire-i királyi birtokán egy lovas incidens történt, amelynek következtében kisebb sérüléseket és agyrázkódást szenvedett.

Ez is érdekelhet: Így segített Anna hercegnő a királynő halála után Harrynek

Az incidenst követően kórházba került, és elővigyázatosságból öt éjszakát kellett a Southmead kórházban töltenie, a királyi család azonban megerősítette, hogy lassan felépül, és teljes mértékben visszatér munkájához. A hercegnő pénteki nyilvános megjelenése fontos mérföldkő a gyógyulásában, a királyi család pedig megerősítette, hogy a mostani megjelenése a „feladatokhoz való fokozatos visszatérés" kezdete – írja a Marie Claire.

A hivatalos esemény során Anna hercegnő megtörte a hallgatást is az incidenssel kapcsolatban, és megerősítette azokat a híreket, amelyek szerint amnéziában szenvedett, és képtelen volt visszaemlékezni a sérülése körülményeire.

Egyetlen dologra sem emlékszem

− vallotta be, amikor a pénteki rendezvényen üdvözölte az RDA UK elnökét, Helena Vega Lozanót.

A bajnokság − a maga nemében a fogyatékkal élő versenyzők számára rendezett legnagyobb lovas esemény − közismerten közel áll Anna hercegnő szívéhez. A pénteki megjelenése pedig bizonyára sokat jelentett az RDA-ban részt vevőknek.

Olvasd el ezt is! Anna hercegnő előre megjósolta, hogy Meghan bajt fog hozni rájuk

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a hercegnő a balesete óta erre az eseményre jött el először. Rendkívül motiváló és inspiráló, hogy itt van

− magyarázta Helena Vega Lozano.

Egyelőre nem tudni, hogy Anna hercegnő mikor tér vissza a szolgálatba állandóbb jelleggel, de férje, Sir Timothy Laurence kijelentette, hogy mindkettőjüket „mélyen megérintette az a sok kedves üzenet, amelyet annyi közeli és távoli embertől kaptak".


A figyelmetekbe ajánljuk