Agymanók egyik jelenete

Családi filmezést terveztek? Ez a 4 animációs mesefilmet minden korosztály imádni fogja!

Kevesebb meghittebb családi program létezik annál, mint amikor mindenki összekuporodik a nappaliban és elindul egy közösen választott film. Persze egy dologra nem árt figyelni: olyan mozit válasszunk ki, amit kicsik és nagyok egyaránt élveznek. Mutatunk is négy ilyet!


Zootropolis (2016)

Zootropolis világában sosem léteztek emberek. A várost ehelyett mindenféle emlős lakta be, akik tökéletes harmóniában élnek egymással. Természetesen azonban itt is előfordulnak a közösségre kiható problémák.

Ezt is nézd meg! Az 5 legjobb animációs film, amit felnőttként élvezhetünk igazán

Egy ilyenbe csöppen bele Judy, a zöldfülű rendőrnyúl, akinek egy, az egész várost behálózó bűncselekményt kell feltárnia. Az ügy gyors megoldásához azonban Nickkel, a ravasz rókával kell összefognia. A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló animációs film egyszerre szórakoztat, mutat be remekül emberi jellemeket és tartja nézőjét végig izgalomba.

Elérhető Disney+-on.

Encanto (2021)

A varázslatos Madrigal család minden tagja rendelkezik egy-egy különleges adottsággal – ez alól egyedül Mirabel jelent kivételt. Az „átlagos" lánynak azonban különös szerepet szánt a sors: neki kell megmentenie családját. Az Oscar-díjas Encanto nemcsak színes világával, de rendkívül jó dalaival is képes minket a képernyő elé ragasztani.

Megtaláljuk a Disney+ kínálatában.

Ha már az itteniekből mind láttad: 4 animációs film húsvétra az egész családnak

Agymanók (2015)

Az elmúlt évtized egyik legemlékezetesebb animációs filmje lett az Agymanók, ahol a főszerepeket az emberek agyába megbúvó kis lények kapták. A különböző érzelmek – Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor – saját emberüknek, Riley-nak próbálnak segíteni, akinek akarata ellenére kellett San Fransiscóba költöznie, hátrahagyva ezzel szinte az összes barátját. A lány próbálja szokni új környezetét, ahogy teszik ezt a Központban lakó kislények is.

Elérhető Disney+-on.

Elemi (2023)

A Disney és a Pixar tavalyi alkotása egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élik mindennapjaikat a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. A szerelem azonban még a szokásokat és a fizika törvényeit is képes felülírni. Amikor Parázs, a fiatal tüzes lány és Örvény, a vízlakókhoz tartozó laza fiú találkozik, elkezd teljesen felborulni az addigi világ rendje.

Megtaláljuk a Disney+ kínálatában.

A figyelmetekbe ajánljuk