4 animációs film húsvétra az egész családnak

4 animációs film húsvétra az egész családnak

A gyerekek számára nem hiányozhatnak a szórakoztató húsvéti tevékenységek, a tojásfestéstől kezdve a húsvéti tojásvadászaton át a húsvéti kosarak kinyitásáig. De ha a család készen áll egy kis pihenésre és kikapcsolódásra az ünnep tojásos izgalmai után, akkor érdemes szemet vetni egy-két húsvéti filmre!


Nyúl Péter

Beatrix Potter klasszikusának modern változata, a 2018-as Nyúl Péter tökéletes választás lehet az ünnepek alatt az egész család számára. Az élőszereplős/számítógépes animációs vígjátékban pedig olyan sztárok is feltűnnek, mint James Corden, Daisy Ridley és Margot Robbie.

Ez is érdekelhet:4 Pixar-film, ami egy esősebb hétvégén is képes jókedvre deríteni

Hopp

Ebbben a vicces felnőtté válási mesében a húsvéti nyuszi tinédzser fiát, Husit ismerhetjük meg, aki megpróbálja megvalósítani álmait, hogy egy nap rocksztár legyen...apja legnagyobb bánatára.

Húsvéti Maci Laci

Tudtad, hogy valójában Maci Laci a medve felmenőinek köszönhetjük a húsvéti nyuszit? Amikor Maci Laci és Bubu húsvétkor előbújik a téli álomból, megtudhatjuk, hogy Laci családja miképp járult hozzá a húsvéti hagyomány elindításához ebben a 47 perces különkiadásban.

Az öt legenda

A húsvéti nyuszi összefog a Mikulással, a Fogtündérrel és Jack Frosttal, hogy megőrizzék a gyermekkor ártatlanságát, és megmentsék a világot a közelgő végveszélytől ebben a 2012-es szórakoztató animációs kalandfilmben.


A figyelmetekbe ajánljuk