A holló.
Miramax

Úgy tűnik, hamarosan tényleg érkezik A holló folytatása

Úgy tűnik, hogy a A holló elátkozottnak tűnő remake-je tényleg megjelenik.


A Deadline értesülései szerint egy új finanszírozó, az Ashland Hill Media Finance beszállt a projektbe, hogy segítsen a Rupert Sanders rendezte film utómunkálataiban.

Persze az új finanszírozó híre nem jelent sokat, de az a tény, hogy a mozi már az utómunkálati fázisban van, már igen. A nagyszabású reboot tervei már 2008 óta készülnek. Azóta a projekt színészek és rendezők között repkedett, legutóbb Jason Momoa és Corin Hardy volt a befutó a főszerepre. Mondani sem kell, hogy amikor az év elején felröppent a hír, hogy újra nekifutnak a projektnek, sokan szkeptikusak voltak.

Ez is érdekelhet: Megtalálta a Marvel a Penge-reboot rendezőjét

Most azonban, hogy a film már az utómunkálatoknál tart, lassan megbarátkozhatunk a gondolattal talán mégiscsak láthatjuk az új változatot a nagyvásznon. Bill Skarsgård fogja alakítani Eric Dravent, a szorongó rocksztárt, aki visszatér a halálból, hogy megbosszulja menyasszonya brutális meggyilkolását.

Tahlilah Barnett énekesnő – akit FKA twigs művésznéven ismerhetünk – fogja alakítani az említett menyasszonyt, bár az még nem világos, hogy Shelly-nek fogják-e hívni, mint képregénybeli és filmes társait. A szereplőgárda további tagjai egyelőre nem ismertek.

Cikkünk hasonló témában: Négy karácsonyi horrorfilm, ha a szeretet ünnepén kicsit borzonganál

Az eredeti A holló az elmúlt években a modern goth világ egyik védjegyeként vonult be a köztudatba. Az 1993-as forgatás során a főszereplő Brandon Lee meghalt, miután a Michael Massee egy hibás kellékfegyverrel véletlenül lelőtte a színészt.

Tekintettel arra, hogy a Lee-nek már csak kevés forgatási napja maradt, a producerek úgy döntöttek, hogy befejezik és kiadják a mozit, és Lee-nek ajánlják azt, aki sokak szerint a szupersztárság küszöbén állt. Alex Proyas, aki az eredeti filmet rendezte, hangosan ellenzi a reboot megjelenését, és az It's Hughezy, Hello! nevű podcastnek elmondta, hogy megpróbálta megfojtani az összes javasolt projektet:

Brandon Lee meghalt a film forgatása közben, a legnagyobb árat fizette meg, amit egy film elkészítéséért bárki is fizethet, és ez az ő öröksége. Ez nem csak egy film, amit újra lehet forgatni. Ez egy ember öröksége, és ezzel tisztelettel kell bánni.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk