fekete párduc-képregény, marvel-képregény
Marvel / Black Panther #1 cover by Alex Ross

A 12 év rabszolgaság forgatókönyvíróját bízták meg a Fekete Párduc-képregény folytatásával

Egy kémkedős-szuperhősös thriller, melynek középpontjában egy szerelmi történet áll.


A Marvel havonta megjelenő Fekete Párduc-képregénye hamarosan véget ér, de már készül egy új sorozat. A Marvel bejelentette, hogy a 12 év rabszolgaság forgatókönyvíróját, John Ridley-t bízták meg T'Challa kalandos életének folytatásával.

A 2021 augusztusában induló új sorozat, Ta-Nehisi Coates író hosszúra nyúlt Wakanda intergalaktikus birodalma című képregényének folytatása lesz. T'Challa visszatér a Földre, de új kihívásokkal kell szembenéznie, miközben wakandai trónjára szeretne lépni. Az új szériában T'Challa versenyt fut az idővel, hogy megmentsen egy titkos ügynököt, mielőtt az elfogásból nemzetközi botrány robanna ki.

„Egy olyan nyáron vagyunk túl, amikor azt láttuk, hogy a feketék harcolnak a jogaikért, kiállnak, és olyan módon küzdenek, ahogyan eddig hosszú évek óta nem kellett. Nagyon fontos volt számomra a mögöttünk álló év után, hogy ezeket a beszélgetéseket a fekete emberekkel folytathassuk, és olyan szavakat használhassunk, mint a szeretet, a törődés, a remény, a megbánás és ezek az igazán alapvető érzelmek, amelyek mindenkiben megvannak"

– nyilatkozta Ridley.

A Fekete Párduc 25. száma zárja a jelenlegi sorozatot, ami május 26-án, szerdán kerül a boltok polcaira. Az új Fekete Párduc #1 2021 augusztusában érkezik.

(IGN)

A figyelmetekbe ajánljuk