Képregényrajongók most rengeteg pénzt spórolhatnak maguknak, az akció valószínűleg Chadwick Bosemannek állít emléket.Hivatalosan nem jelentték be, de többen felfigyeltek rá, hogy a Comixology nevű online képregényboltban ingyen beszerezhetővé vált egyszerre rengeteg Fekete párduc képregény. A több száz füzet beszerzéséhez mindössze regisztrálnunk kell az oldalra. Kérni fogja hozzá a rendszer a bankkártya adatainkat, de 0 forintunkba kerül az ingyenes füzetek letöltése.

A GeekLife össze is gyűjtött egy listát arról, mihez tudunk most hozzájutni fizetés nélkül az akció révén. De az oldalon magunk is látni fogjuk, hogy melyik darabnál él most éppen az akció, ami vélhetően a köztelmúltban rákban elhunyt Chadwick Boseman emlékére zajlik, aki a filmekben játszotta a szuperhőst.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk